Globe Whizz Animale, Joc D-Toys,Uniq73426
Globe Whizz Animale, Joc D-Toys,Uniq73426

Globe Whizz Animale, Joc D-Toys

Uniq73426
Acest produs nu mai face parte din oferta Roua.ro

Rating:
(0)
 
Globe Whizz Animale, Joc D-Toys

Unul dintre cele mai cautate jocuri D-Toys: Globe Whizz are acum o noua editie speciala dedicata numai lumii uimitoare a animalelor. Cu noul joc Animal Globe Whizz poti naviga in jurul lumii sa descoperi cele mai interesante locuri de pe globul pamantesc si vietuitoarele acestora! stiai ca exista o specie de pinguini tropicali? stii care animal nu-si are locul in lista: jder, nurca, veverita, nevastuica, viezure, dihor, vidra? Poti spune 6 specii de pasari din Delta Dunarii?

Cele 128 carti de joc Animal Globe Whizz contin peste 330 de intrebari tip quiz alese cu grija si pricepere, alaturi de raspunsuri si explicatii. Mai mult, intrebarile sunt grupate in 6 tipuri de provocari diferite: adevarat sau fals?, alege raspunsul corect din 3 variante, completeaza raspunsul dat partial, raspunde, activitati supriza si cate stii? Cele mai multe activitati Animal Globe Whizz nu sunt usoare si prezinta o provocare chiar si pentru adulti. Am ales un grad mai ridicat de dificultate. Prin joaca putem invata cel mai mult si astfel jocul ramane captivant chiar si dupa o utilizare indelungata.

Ce contine jocul Animal Globe Whizz? ti-am pregatit bagajul pentru aceasta aventura grozava. Uite ce contine: 1 glob pamantesc, 1 tabla de joc, 128 de carti de joc cu peste 330 de intrebari despre animale, 1 harta a lumii, 6 exploratori, 1 zar. Harta lumii Animal Globe Whizz este harta celebrului joc de carti Animale din Continente.

Pentru cine recomandam jocurile Globe Whizz si Animal Globe Whizz? Pentru intreaga familie, pentru cei aventurosi care iubesc provocarile si toti cei care doresc sa petreaca ore intregi de distractie educativa si inteligenta. Varsta minima recomandata este de 10 ani.

Daca ti-a placut jocul Globe Whizz si Animal Globe Whizz scrie-ne intr-un comment ce teme ai dori sa mai explorezi!

Comanda acum Globe Whizz Animale, Joc D-Toys pe Roua. Livrare rapida, stoc pentru mii de produse - www.roua.ro
Recomandat pentru
10+
Tip
Joc Tip Quiz
Produs adaugat in wishlist