Globe Whizz, Joc D-Toys
Globe Whizz, Joc D-Toys

Globe Whizz, Joc D-Toys


Referinta: Uniq68002
Cod intern: 181111094
Distribuie
Cantitate


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

Globe Whizz, Joc D-Toys

Participa la o aventura de neuitat cu jocul Globe Whizz! Cu Globe Whizz poti naviga in jurul lumii sa descoperi cele mai interesante locuri, animale, mancaruri, traditii, fenomene naturale, intamplari istorice si multe altele! stiai ca gasca are mai multe vertebre ale gatului decat girafa? stii ce este un ukulele? stiai ca Polul Sud e mult mai rece decat Polul Nord? Cele 128 carti de joc Globe Whizz contin peste 330 de intrebari tip quiz alese cu grija si pricepere, alaturi de raspunsuri si explicatii. Mai mult, intrebarile sunt grupate in 6 tipuri de provocari diferite: adevarat sau fals?, alege raspunsul corect din 3 variante, completeaza raspunsul dat partial, raspunde, activitati supriza si joc tari-orase. Cele mai multe activitati Globe Whizz nu sunt usoare si prezinta o provocare chiar si pentru adulti. Am ales un grad mai ridicat de dificultate pentru ca prin joaca putem invata cel mai mult si astfel jocul ramane captivant chiar si dupa o utilizare indelungata.
Ce fel de intrebari contine Globe Whizz? intrebarile tip quiz din jocul Globe Whizz sunt foarte variate, din diferite domenii: geografie, istorie, arte, literatura, personaje celebre, stiinte naturale, animale si plante, cultura generala, monumente celebre, fenomene inedite etc.
Ce contine jocul Globe Whizz? ti-am pregatit bagajul pentru aceasta aventura grozava. Uite ce contine: 1 glob pamantesc, 1 tabla de joc, 128 de carti de joc cu peste 330 de intrebari, 6 exploratori, 1 zar. ti-a placut Globe Whizz, mai vrei jocuri de acest tip? Super! Animal Globe Whizz, editia speciala a acestui joc este dedicata numai lumii uimitoare a animalelor. Descopera si jocul Animal Globe Whizz!
Pentru cine recomandam jocurile Globe Whizz si Animal Globe Whizz? Pentru intreaga familie, pentru cei aventurosi care iubesc provocarile si toti cei care doresc sa petreaca ore intregi de distractie educativa si inteligenta. Varsta minima recomandata este 10 ani. Daca ti-a placut jocul Globe Whizz si Animal Globe Whizz scrie-ne intr-un comment ce teme ai dori sa mai explorezi!

Comanda acum Globe Whizz, Joc D-Toys pe Roua. Livrare rapida, stoc pentru mii de produse - www.roua.ro
D-Toys
Uniq68002

Fisa tehnica

Tip
Joc Tip Quiz
Recomandat pentru
10+

Referinte specifice

36 alte produse in aceeasi categorie: