Toma Pan, Joc D-Toys,Uniq73266
Toma Pan, Joc D-Toys,Uniq73266

Toma Pan, Joc D-Toys

Uniq73266
Acest produs nu mai face parte din oferta Roua.ro

Rating:
(0)
 
Toma Pan, Joc D-Toys

Cine-si mai aminteste jocul tari-orase-munti-ape pe care l-am jucat in timpul pauzelor dintre ore? tomapan, jocul copilariei noastre revine acum intr-o forma inedita, in care bufnita ofera doua jetoane in mod aleatoriu, iar jucatorii spun cat mai repede un cuvant care incepe cu litera indicata si intra in categoria data de bufnita pentru a colectiona cat mai multe jetoane! tomapan poate fi jucat astfel de 2-6 jucatori, ca un joc dinamic care testeaza agilitatea, dar se poate juca si jocul clasic.

Mai mult, pentru o provocare noua, am introdus 8 categorii noi: orase din Romania, capitale, mamifere, pasari, mancaruri, obiecte, profesii, personaje celebre. Jucatorii pot alege si nivelul de dificultate prin alegerea prealabila a jetoanelor (categorii si litere mai usoare). Jocul de societate tomapan dezvolta cultura generala, atentia si capacitatea de concentrare.
tomapan contine o bufnita speciala, 60 jetoane de joc cu doua fete si regulament de joc. in plus se poate descarca aplicatia gratuita tomapan pe Android pentru a accesa raspunsurile corecte!
incearca jocul tomapan cu inteleapta bufnita Buboo pentru o provocare cum nu s-a mai vazut! Varsta minima recomandata este de 10 ani, dar varianta simpla a jocului poate fi jucat chiar si de copii mai mici.

Comanda acum Toma Pan, Joc D-Toys pe Roua. Livrare rapida, stoc pentru mii de produse - www.roua.ro
Recomandat pentru
10+
Tip
Joc Tip Quiz
Produs adaugat in wishlist