Toma Pan, Joc D-Toys
Toma Pan, Joc D-Toys

Toma Pan, Joc D-Toys


Referinta: Uniq73266
Cod intern: 181111092
Distribuie
Cantitate


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

Toma Pan, Joc D-Toys

Cine-si mai aminteste jocul tari-orase-munti-ape pe care l-am jucat in timpul pauzelor dintre ore? tomapan, jocul copilariei noastre revine acum intr-o forma inedita, in care bufnita ofera doua jetoane in mod aleatoriu, iar jucatorii spun cat mai repede un cuvant care incepe cu litera indicata si intra in categoria data de bufnita pentru a colectiona cat mai multe jetoane! tomapan poate fi jucat astfel de 2-6 jucatori, ca un joc dinamic care testeaza agilitatea, dar se poate juca si jocul clasic.

Mai mult, pentru o provocare noua, am introdus 8 categorii noi: orase din Romania, capitale, mamifere, pasari, mancaruri, obiecte, profesii, personaje celebre. Jucatorii pot alege si nivelul de dificultate prin alegerea prealabila a jetoanelor (categorii si litere mai usoare). Jocul de societate tomapan dezvolta cultura generala, atentia si capacitatea de concentrare.
tomapan contine o bufnita speciala, 60 jetoane de joc cu doua fete si regulament de joc. in plus se poate descarca aplicatia gratuita tomapan pe Android pentru a accesa raspunsurile corecte!
incearca jocul tomapan cu inteleapta bufnita Buboo pentru o provocare cum nu s-a mai vazut! Varsta minima recomandata este de 10 ani, dar varianta simpla a jocului poate fi jucat chiar si de copii mai mici.

Comanda acum Toma Pan, Joc D-Toys pe Roua. Livrare rapida, stoc pentru mii de produse - www.roua.ro
D-Toys
Uniq73266

Fisa tehnica

Tip
Joc Tip Quiz
Recomandat pentru
10+

Referinte specifice

36 alte produse in aceeasi categorie: