Filtrare dupa

Marca

Marca

Pret

Pret

  • 8,00 lei - 119,00 lei

Jocuri de societate

Jocuri de societate

Jocuri de societate

Sunt 28 produse.

Se afiseaza 1-24 din 28 produs(e)

Filtre active

Jocuri de societate

”Trebuie sa inveti regulile jocului, iar apoi trebuie sa joci mai bine decat oricine altcineva.” - Albert Einstein

Interactiunea este foarte importanta in viata unui copil. Indiferent de varsta, copiii isi contureaza personalitatea mai ales in timpul jocului. Jocurile de societate pun copiii in ipostaze din cele mai diverse. Astfel, acestia descopera secretele comunicarii, ale strategiei, ale negocierii, ale intelegerii etc. Ce e si mai important, datorita acestor jocuri, invata cum sa castige si cum sa piarda. Si aceste doua atitudini care se construiesc in timp, sunt imperioase pentru o viata traita frumos.

Jocurile de societate isi au radacinile in cele mai vechi timpuri, cu mult inainte de lumea pe care o cunoastem azi. De-a lungul vremii, o parte si-au pastrat identitatea, unele au disparut cu totul si altele s-au modificat sau au dat nastere la unele cu totul noi. Cu toate acestea, un lucru este cert: jocurile de societate inca reprezinta un pilon de nadejde in educatia non-formala!

Nu este intotdeauna usor sa alegi jocuri pentru copii. Dar de cele mai multe ori este foarte distractiv. Asa ca, Roua a facut o selectie deosebita pentru rafturile sale virtuale! Chiar de e greu sa alegi, macar sa ai de unde! 

Bucuria copiilor se naste din lucruri simple. Joaca este exact acea stare de exaltare pura si nevinovata care tine loc de izvor nesecat de cunoastere. Daca te perinzi printre produsele noastre si vrei sa sprijini un copil in acest proces de dezvoltare, nu mai sta pe ganduri! Ia-i cu incredere unul, doua sau cate jocuri de societate doresti! Apoi joaca-te impreuna cu el! Vei redescoperi bucuria aceea pe care probabil credeai ca ai ratacit-o! 

Arata-le copiilor de mici cum sa fie drepti, tenace si fericiti in societate, cu ajutorul jocurilor de societate! Alege acum din multele jocuri pentru copii, din Roua!