Roua.ro a devenit realitate in anul 2013. Dar si pana atunci, a fost mai mult decat un vis, a fost dorinta de a aduce oamenilor, produse de calitate la un pret bun.

Inca de la deschidere, Roua.ro si-a propus sa dobandeasca rol de motor ce pune comunitatea din care face parte in miscare. 

Fiecare pix scrie o poveste, fiecare fila pastreaza o poveste, fiecare plic trimite o poveste... Toate jocurile si jucariile, toate produsele de papetarie - birotica, toate rechizitele, toate accesoriile de arts & crafts si consumabilele sunt in sine povesti ce urmeaza a-si cunoaste finalul odata cumparate de pe site-ul Roua.ro.

Brandul nostru sprijina si incurajeaza dezvoltarea, educarea, cultura, traditia, implicarea si curajul de a vedea dincolo de lucruri. Dincolo de jocuri, sunt copiii de azi, adultii de maine. Dincolo de accesorii pentru birou sunt antreprenori si angajati in cautare de solutii. Dincolo de tonerele pentru imprimanta sunt creativi care cauta sa aduca digitalul la rang de printare. Dincolo de produsele de curatenie si igiena sunt parinti care vor sa protejeze.

Noi, intreaga echipa din Roua.ro, ne dorim sa fim cei care amintim publicului larg, cat de importante sunt produsele pe care le comercializam. Nu doar pentru ca sunt indispensabile. Dar si pentru ca ne place sa credem ca ele reprezinta un punct de pornire pentru orice.

De ce? Este simplu! Jocurile, produsele de papetarie - birotica, rechizitele, consumabilele, sprijina initierea in toate etapele vietii, inca de cand suntem bebelusi dornici de cunoastere si pana la primul job sau prima afacere.

Roua.ro nu are doar ”niste” obiective. Roua.ro are o menire! Menirea de a pune la dispozitia tuturor produse calitative, apartinand unor branduri de recunoastere internationala, precum: Herlitz, Pelikan, BIC, Fabber Castel, Schneider, NOKI, Uni-Ball, Xerox etc..

De asemenea, atentia noastra trece dincolo de papetarie de calitate. Punem pret si pe gestionarea in timp util a livrarilor. Ne concentram pe suportul oferit clientilor Roua.ro. Si tratam cu seriozitate chestiunea sigurantei preluarii comenzilor.

Speram sa reusim sa comunicam mereu eficient indiferent de imprejurari sau platforme, de aceea suntem la dispozitia publicului de Luni pana Vineri, atat telefonic, cat si pe e-mail sau Facebook Chat.

 

Roua.ro – Suntem aici atat pentru profesionisti voinici, cat si pentru mamici, tatici, pitici!