Filtrare dupa

Pret

Pret

  • 8,00 lei - 47,00 lei

Perforatoare creative

Perforatoare creative

Perforatoare creative

Sunt 68 produse.

Se afiseaza 1-24 din 68 produs(e)

Filtre active

Perforatoare creative

“Pentru a trai o viata plina de creativitate, trebuie sa scapam de teama de a gresi.” – Joseph Chilton Pearce

A trecut mai bine de un secol de la invenția sa si totusi nu a disparut in negura vremii. Desi multi dintre noi poate nici nu ii acordam importanta, perforatorul este un accesoriu nelipsit in case, in scoli, in birouri. Acesta este chiar un pilon al bunului mers in materie de organizare a papetariei de tot felul. Datorita inventiei conexe aparute odata cu el (confetti), perforatorul capata si recunoasterea caracteristicilor sale distractive. De la gaurit documente de munca si pana la tehnica decupajului, perforatorul isi justifica de la sine existent. 

Inca de la inceputurile sale umile din urma cu 132 de ani, accesoriul de gaurit a devenit parte din vietile oamenilor, de zi cu zi. Relevanta acestuia nu a scazut, ci a cunoscut noi dimensiuni si nu este pusa la indoiala. Nici daca luam in calcul dominatia clar incontestabila a universului digital in lumea moderna.

Dincolo de aspectul distractiv si organizatoric, perforatorul mai are un rol foarte important! Cel creativ, care ajuta la a da frau liber imaginatiei! Acesta poate perfora flori, frunze, fluturi, forme geometrice, ingerasi, brazi, oameni de zapada, stele si multe, multe altele! Si, ca si cum nu era de ajuns, pentru creatii si mai deosebite, poate perfora cu diferite modele de borduri tematice! Asadar, si tehnica decupajului capata noi valente atunci cand perforatorul creative apare in peisaj!

Ca-i rost de joaca, timp de calitate, organizare sau celebrare, Roua iti pune la dispozitie o gama variata de perforatoare creative! Iar atunci cand nu iti servesc pentru a-ti pune hartiile in ordine, iti vor servi cu siguranta pentru:

- A petrece timp de calitate explorand tehnica decupajului cu copiii

- A-I invata pe cei mici cum pot folosi modelele perforate pentru a face felicitari

- A obtine confetti personalizate pentru momentele speciale alaturi de cei dragi

- Le arata copiilor ca organizarea poate fi si distractive

- A te asigura ca cei mici vor avea cele mai frumoase sabloane, decupaje sau desene la gradinita si/sau scoala

- A folosi decupajele la ornarea camerei copiilor sau a altor obiecte dragi lor

Din rafturile virtuale ale Librariei Roua, poti achizitiona cele mai interesante perforatoare! Sunt si utile, dar mai ales creative! Sunt perfecte pentru nenumarate momente!

La preturi atat de mici, ia mai multe pentru pici!