Copacul Fermecat, Joc D-Toys
Copacul Fermecat, Joc D-Toys

Copacul Fermecat, Joc D-Toys


Referinta: Uniq74140
Cod intern: 181111091
Distribuie
Cantitate


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

Copacul Fermecat, Joc D-Toys

Copacul fermecat este un joc deosebit despre diferite specii de animale, plante si despre protectia resurselor planetei. Jocul contine ilustratii dragute si multe informatii practice despre mijloacele de protectie ale mediului inconjurator. Ocrotiti resursele Pamantului, astfel copacul fermecat va prinde viata si natura se va renaste! Va asteapta multe intrebari, provocari si activitati fascinante. Cum puteti evita poluarea naturii? Prin consum scazut de apa, reciclare, plantare de copaci, adunare de gunoi, consum scazut de energie electrica. Activitatile acestea le gasiti pe jetoanele de joc. Completati cartile voastre de joc cu jetoanele potrivite. Salvati animalele amenintate cu disparitia!

Copacul fermecat va invata cum sa fiti responsabili fata de Terra, prin dobandirea de cunostinte importante despre natura. Jocul dezvolta cultura generala, comportamentul ecologic si spiritul de observatie.
Copacul fermecat are 2 variante de joc. Puteti juca si in echipa: raspundeti la intrebari, intoarceti plansele si bucurati-va de inflorirea naturii!
Continut: 55 carti de joc cu intrebari, 32 carti de joc cu animale, 16 planse cu copacul fermecat, 120 jetoane, 1 zar, regulament de joc.
Recomandat copiilor mai mari de 8 ani, pentru 2-4 jucatori.

Comanda acum Copacul Fermecat, Joc D-Toys pe Roua. Livrare rapida, stoc pentru mii de produse - www.roua.ro
D-Toys
Uniq74140

Fisa tehnica

Tip
Joc Educativ
Recomandat pentru
8+

Referinte specifice

36 alte produse in aceeasi categorie: