Tobogan copii Smoby 2in 1, Super Megagliss, 375 cm
Tobogan copii Smoby 2in 1, Super Megagliss, 375 cm
Tobogan copii Smoby 2in 1, Super Megagliss, 375 cm Tobogan copii Smoby 2in 1, Super Megagliss, 375 cm Tobogan copii Smoby 2in 1, Super Megagliss, 375 cm Tobogan copii Smoby 2in 1, Super Megagliss, 375 cm

Tobogan copii Smoby 2in 1, Super Megagliss, 375 cm


Referinta: 310260
Cod intern: 544510062
Distribuie
Cantitate


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

Tobogan copii Smoby 2in 1, Super Megagliss, 375 cm

Tobogan pentru copii Toboggan Super Megagliss 2in1 de la vârsta de 2 ani

Toboganul Smoby pentru copii Megagliss Super 2 în 1 are o construcţie stabilă şi corespunde tuturor necesităţilor copiilor dumneavoastră. Foarte simplu se poate transforma într-un tobogan cu o lungime de 1,5 m, iar adăugând cealaltă parte, puteți forma un tobogan minunat cu o lungime de 3,75 m. Capacitatea toboganului este de 50 kg.

Urcarea pe scări este sigură, datorită suprafeței antiderapanteUnicul filtru anti UV protejează suprafața toboganului de razele nocive ale soarelui și de decolorare.

  • lungimea suprafeței de alunecare este de 150 cm sau 375 cm
  • lățimea suprafeței de alunecare este de 40 cm
  • capacitatea 50 kg
  • potrivită de la vârsta de 2 ani
  • filtrul anti UV protejează culorile
  • din material plastic neted la atingere
  • construcție stabilă și solidă, în partea din mijloc conține sprijin suplimentar
  • mânere pentru siguranță
  • scări antiderapante
Balansoar pentru copii Motan Smoby cu urechi de culoarea verde

Balansoarul pentru copii Smoby în forma unui motănel cu o față foarte drăguță are culoarea verde. Este jucăria prefertă a copiilor de la vârsta de 18 luni. Balansoarul pentru copii este comod, scaunul este format ergonomic, iar copilul în timpul legănării se ține de mânerele-urechiușele motanului. Este o jucărie stabilă Siguranța este garantată de marginile rotunjite, potrivite pentru cei mai mici copii. Materialul plastic din care este fabricat motanul verde este solid, dar neted la atingere, potrivit pentru mânuțele fine ale copiilor. Este o jucărie unică, de care copii se vor îndrăgosti la prima vedere. Dimensiunile acesteia sunt 78*38*35 cm.

Toboganul pentru copii Toboggan Megagliss Super 2in1 și balansoarul pentru copii de la producătorul Smoby sunt fabricate din plastic solid și rezistent, jucăriile au marginile rotunjite pentru a evita accidentele nedorite în timpul jocului. Jucăriile conțin filtru anti UV, care protejează culorile acestora. Setul de jucării la un preț favorabil garantează distracția maximă atât băieților, cât și fetelor de la vârsta de 2 ani. Acestea reflectă calitatea Uniunii Europene.Comanda acum Tobogan copii Smoby 2in 1, Super Megagliss, 375 cm pe Roua. Livrare rapida, stoc pentru mii de produse - www.roua.ro
Smoby
310260

Fisa tehnica

Tip produs
Tobogan

Referinte specifice

36 alte produse in aceeasi categorie: