Jeep Willys MB 4x4 - puzzle 3D mecanic


Referinta: WR309
Cod intern: 543120151
Distribuie
Pret:
489,99 lei
In stoc
Cantitate


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

Produs disponibil in catalogul nostru SICAP

 

14 zile drept de retur

Jeep Willys MB 4x4 - puzzle 3D mecanic

Construiește propriul tău automobil de teren 4x4 care functioneaza! În timpul celui de-al doilea război mondial, compania americană de autovehicule Willys-Overland Motors a început producția legendarului lor jeep armat, Willys MB.
În 1941, producția în masă a acestui vehicul utilitar militar a început și a fost imediat angajată de forțele aliate în cantități mari.
Au ramas în istorie ca fiind fiabile, manevrabile și funcționale.
A fost cu adevărat o "descoperire tehnică" și un adevărat "motor al războiului". Modelul construit de voi dispune de tot ceea ce vedeți într-un jeep real: un motor cu combustie internă cu pistoane care se misca și o pârghie de declanșare în spatele vehiculului; un mecanism cu clichet; o pârghie pentru schimbarea direcției de mișcare; trei pedale de transmisie (fiecare cu arc electric cu propriul control al benzii de cauciuc); un cârlig în spatele modelului, conceput pentru remorcă; tracțiune integrală și suspensie independentă pe ambele axe; remorcherul detașabil, canistra si harletul; oglinda retrovizoare; un arbore de transmisie și arbori cu axe semi-axe cu treceri, la fel cum găsiți pe un jeep real. Pentru a-l porni, trebui să setezi levierul din spate în poziția STOP și să "armezi" motorul pe bază de elastic cu ajutorul cheii speciale.
Se deplasează circa 2 metri.
Are suspensie pe fiecare roată, roțile din față se pot roti cu ajutorul volanului, capota se deschide, geamul se poate lăsa în jos.
Poți vedea motorulu și mișcarea pistoanelor, iar pe dedesubt se poate vedea trasmisa 4x4. Este cel mai complex model mecanic realizat din lemn. Numarul de piese: 569 Timp de asamblare: 12 ore Dimensiune model: 279 x 151 x 148 mm Mărimea pachetului: 355 × 240 × 51 mm Greutatea pachetului: 2,4 kg

Comanda acum Jeep Willys MB 4x4 - puzzle 3D mecanic pe Roua. Livrare rapida, stoc pentru mii de produse - www.roua.ro

Fisa tehnica

Tip
3D
Wooden City
WR309
6 Produse

Fisa tehnica

Tip
3D

Referinte specifice

36 alte produse in aceeasi categorie: