Playmobil: Marea mea grădină zoologică 70341,70341
Playmobil: Marea mea grădină zoologică 70341,70341

Playmobil: Marea mea grădină zoologică 70341

70341
Acest produs nu mai face parte din oferta Roua.ro

Rating:
(0)

Credit module tbi bank 3.3.5

107.70 Lei x 4 rate

 
In gradina zoologica de la Playmobil, animalele traiesc in incinte spatioase.
Vizitatorii pot observa animalele de aproape plimbandu-se de-a lungul potecii de observare.
La intrare exista suveniruri, bauturi, dulciuri si o harta de cumparat.
O excursie la gradina zoologica este intotdeauna o experienta.
Observarea de aproape a speciilor de animale rare si posibilitatea de a invata o multime de lucruri noi este o placere pentru toata lumea.
In aceasta gradina zoologica animalele traiesc in incinte spatioase.
Exista o pasarela suspendata din lemn pentru vizitatori.
De aici animalele pot fi observate deosebit de bine in habitatul lor natural.
Pinguinii se distreaza urcand treptele si apoi se dau pe tobogan.
In incaperea invecinata, bebelusul de girafa urmareste agitatia din jurul lui in timp ce aduce niste alimente din galeata.
In magazinul de suveniruri de la intrare exista nu numai bauturi si dulciuri, dar, desigur, si o harta a gradinii zoologice si informatii despre orele de hranire a animaleor.
O zi la Gradina Zoologica de la Playmobil este cu siguranta de neuitat! Setul de joc este format din sase figurine PLAYMOBIL, sase pinguini, doua girafe, un pelican, un fluture, o cartita, un soarece, o pasarela din lemn pentru vizitatori si un magazin de suveniruri cu numeroase accesorii.
Alte specii de animale, precum si extensii pentru incinta si poteca de observare sunt disponibile separat.
Figurine: 2 barbati, 2 femei, 1 fata, 1 baiat Animale: 1 girafa, 1 bebelus de girafa, 2 pinguini, 4 bebelusi de pinguini, 1 pelican, 4 heringi, 1 cartita, 1 fluture, 1 soricel Accesorii: 1 poarta de intrare cu scari si platforma de observare cu 2 steaguri si panou informativ, 2 elemente ale caii de observare, 2 pietre mici cu trunchi de copac, 1 stanca mare cu copac, 2 elemente de santuri de apa cu plante de apa si perete de sticla, 1 zona verde cu copac si cos cu hrana pentru girafe, 1 stanca mare pentru pinguin cu tobogan, 1 stanca mica pentru pinguin, 1 bicicleta, 1 carucior de mana, 3 genti pentru copii, 1 geanta, 1 camera foto, 1 telescop, 1 bancomat, 1 casa de marcat, 1 suport pentru baloane cu 4 baloane, 1 suport de ziare, 1 afisaj cu ceas, 4 harti, 3 cutii, 6 carti postale, 3 pachete de gheata, 4 sticle, 4 gogosi, 1 galeata mare pentru mancarea animalelor, 1 galeata mare, 2 galeti mici din lemn, 1 insertie de apa pentru galeata din lemn, 1 cos, 1 insertie de alimentare pentru cos, 1 galeata cu robinet, 4 clatite, excremente de girafa, 3 ghivece cu plante, 1 lopata, 1 furca, 2 furaje verzi, 1 sapca, 1 sapca cu vizor.
Poteca de observare poate fi extinsa cu seturile # 70343 TARCUL LEILOR si # 70348 PLATFORMA PEMTRU VEDEREA GRADINII ZOO.
Alte specii de animale sunt disponibile separat.
Material
Plastic ABS
Recomandat pentru
Baieti
Varsta recomandata
4 ani+
Greutate
1430
Baterie inclusa
NU necesita Baterii
Produs adaugat in wishlist