Lego Super Mario: Costum De Puteri: Mario Constructor 71373
Lego Super Mario: Costum De Puteri: Mario Constructor 71373

Lego Super Mario Costum De Puteri Constructor 71373


Referinta: 71373
Cod intern: 4001316
Distribuie
Pret:
49,90 lei
Cantitate
Stoc epuizat


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

Acest set este conceput pentru a fi folosit impreuna cu Setul de baza 71360 - Aventurile lui Mario.
Figurina LEGO Mario nu este inclusa in acest set o gasesti numai in setul de baza.
Jucatorii LEGO&reg Super Mario&trade isi pot depasi scorul record cu acest Costum de puteri Constructor (71373).
Cand LEGO Mario poarta acest costum interactiv, jucatorul poate castiga monede digitale, facandu-l pe Mario sa sara pe traseul din caramizi.
Acest set de constructie reprezinta un cadou de jucarie excelent pentru copiii care au setul de baza Aventurile lui Mario (71373), unde se gaseste figurina LEGO Mario.
Adu si mai multa distractie in acest set cu Instructions PLUS, disponibile in aplicatia gratuita LEGO Super Mario.
Contine instrumente digitale de vizualizare si sugestii creative pentru moduri alternative de constructie si joaca si este o platforma sigura unde fanii isi pot impartasi ideile.
Perfecte pentru competitii distractive cu prietenii sau joaca individuala, seturile de constructie LEGO Super Mario aduc in lumea reala un personaj indragit.
Setul de baza, seturile de extindere si pachetele de puteri vor stimula creativitatea copiilor.
Copiii se vor bucura de un joc in care Mario sare pe caramizi si colectioneaza monede cu acest pachet LEGO Super Mario Costum de puteri Constructor (71373), care include un costum interactiv pentru Mario.
Costumul construibil este potrivit pentru figurina LEGO Mario care este inclusa in Aventurile lui Mario set de baza (71360).
Cand LEGO Mario (figurina se achizitioneaza separat) poarta acest costum, jucatorul poate castiga monede digitale facandu-l sa sara pe caramizile LEGO de pe traseul creat.
Acest set LEGO de constructie din 10 piese reprezinta un cadou fabulous pentru copiii si fanii cu varste de la 6 ani in sus, adaugand si mai multe optiuni de joaca la Aventurile lui Mario din setul de baza si seturile de extindere.
Alte upgrade-uri LEGO Mario sunt disponibile pentru a fi combinate cu setul de baza si seturile de extindere Costum de puteri Foc (71370), Costum de puteri Zbor (71371), Costum de puteri Pisica (71372).
Aceasta jucarie creativa si super distractiva nu necesita baterii tot ce trebuie sa faci e sa adaugi costumul la figurina LEGO Mario din setul de baza pentru a-i da o noua putere.
LEGO
71373

Referinte specifice

22 alte produse in aceeasi categorie: