Lego Super Mario: Set De Extindere Pericolul Lavei Lui Whomp
Lego Super Mario: Set De Extindere Pericolul Lavei Lui Whomp

Leg0 Super Mario Set De Extindere Pericolul Lavei Lui Whomp 71364


Referinta: 71364
Cod intern: 4001307
Distribuie
Pret:
100,90 lei
Cantitate
Stoc epuizat


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

&Icircncinge actiunea competitiva din LEGO Super Mario cu acest set de extindere Whomp (71364).
Acest set de joaca modular LEGO Super Mario include o platforma care se clatina, o figurina Whomp care pazeste un P Switch (se gaseste doar in acest set!
) si un sistem construibil in forma de carapace.
Este cadoul ideal pentru copiii care au achizitionat figurina LEGO Mario din Aventurile lui Mario set de baza (71360).
Adu si mai multa distractie in acest set cu Instructions PLUS, disponibile in aplicatia gratuita LEGO Super Mario.
Contine instrumente digitale de vizualizare si sugestii creative pentru moduri alternative de constructie si joaca si este o platforma sigura unde fanii isi pot impartasi ideile.
Perfecte pentru competitii distractive cu prietenii sau joaca individuala, seturile de constructie LEGO Super Mario aduc in lumea reala un personaj indragit.
Setul de baza, seturile de extindere si pachetele de puteri vor stimula creativitatea copiilor. Copiii pot crea un nou nivel plin de actiune pe care sa il adauge la setul de baza LEGO Super Mario Aventurile lui Mario, pentru a concura alaturi de prieteni cu acest set de extindere Whomp (71364). Jucatorul isi poate construi propriul traseu plin de provocari cu o platforma pentru figurina LEGO Mario (se achizitioneaza separat), o figurina Whomp si o figurina Lava Bubble, plus un P Switch care se gaseste doar in acest set. Copiii vor adora sa vada si sa auda diversele reactii ale lui Mario atunci cand interactioneaza cu fiecare inamic si sa colectioneze monede digitale invingandu-l pe Whomp si activand un P-Switch. Un cadou perfect pentru copiii cu varste de la 6 ani in sus, acest set LEGO din 133 de piese LEGO ii va inspira sa isi creeze propriile niveluri de joc unice, pe care le vor putea adauga la Aventurile lui Mario - set de baza (71360). Masurand peste 8.5 cm inaltime, 22 cm lungime si 16.5 cm latime, acest set poate fi reconstruit si combinat cu setul de baza sau cu alte seturi de extindere LEGO Super Mario.
LEGO
71364

Referinte specifice

14 alte produse in aceeasi categorie: