Lego Super Heroes Arsenalul Lui Iron Man 76167,76167
Lego Super Heroes Arsenalul Lui Iron Man 76167,76167

Lego Super Heroes Arsenalul Lui Iron Man 76167

76167
Acest produs nu mai face parte din oferta Roua.ro

Rating:
(0)

Credit module tbi bank 3.3.5

37.80 Lei x 4 rate

 
Cu 2 inamici intrusi de invins si un hot rod super tare de condus, 76167 Arsenalul lui Iron Man de la LEGO Marvel Avengers le ofera fanilor de super eroi cu un set dejoaca versatil plin de posibilitati.Construieste, imagineaza si joaca povesti pline de aventura cu Iron Man.
Cu 2 raufacatori, o masina modificata, 2 armuri Iron Man, o minifigurina si o nanofigurina prototip Iron Man, plus o sectiune a salii de armuri de construit, acest set adaptabil iti ofera tot ce iti trebuie pentru a iti crea propriile povesti cu super eroi.
Setul LEGO Marvel Avengers 76167 Arsenalul lui Iron Man este plin de detalii si posibilitati pentru copiii cu varste de minim 7 ani.
Acest set versatil pune aventurile lui Iron Man chiar in mainile tale!
Include o minifigurina Tony Stark, 2 armuri Iron Man, 2 Agenti A.I.M.
si un hot rod de reparat si condus pentru Tony.
Pe langa acestea, setul include, exact ca in filme, un mini prototip de armura Iron Man si un burger.Arsenalul masoara peste 8 cm inaltime, iar hot rod-ul are peste 10 cm lungime.Nu ai nevoie de baterii pentru acest set LEGO, totul functioneaza cu ajutorul imaginatiei!
Setul include si instructiuni usoare de urmarit pentru ca joaca sa poata incepe chiar din momentul in care deschizi cutia!
Poveste/personaj
Seturi de constructie si cuburi
Super Heroes
Produs adaugat in wishlist