Lego Speed Champions Lamborghini Urus St X Si Lamborghini
Lego Speed Champions Lamborghini Urus St X Si Lamborghini

Lego Speed Champions Lamborghini Urus St X Si Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo 76899

76899
Acest produs nu mai face parte din oferta Roua.ro

Rating:
(0)

Credit module tbi bank 3.3.5

77.89 Lei x 4 rate

 
Permite copiilor sa organizeze o cursa captivanta cu 2 masini de curse de jucarie super-cool LEGO Speed Champions Lamborghini.
Fanii jucariilor de curse vor fi incantati sa construiasca aceste automodele replica LEGO Speed Champions Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO si Lamborghini Urus ST-X (76899).
Cu 2 masini de curse in acest set de construit, copiii pot crea curse epice sau pot expune replicile LEGO in camera lor.Distractia e in detaliiNou din ianuarie 2020, automobilul Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO concureaza in cel mai rapid campionat cu o singura marca din lume si se mandreste cu detalii excelent de realiste incluzand o aripioara de rechin si un difuzor frontal.
Masina de jucarie Lamborghini Urus ST-X este de asemenea noua si este primul Super SUV de curse din lume care concureaza pe pista si off-road.Recreaza actiunea din ziua cursei!
Seturile de modele LEGO Speed Champions permit entuziastilor auto de toate varstele sa construiasca versiuni mini ale automobilelor lor favorite din caramizi LEGO si sa recreeze toate emotiile circuitului de curse.
Nou din ianuarie 2020, aceste masini de jucarie sunt acum mai mari si mai autentice ca niciodata.

• Set de joaca extraordinar, colectionabil, care include 2 masini de curse LEGO Lamborghini pline de detalii autentice.
Acest set de construit este perfect pentru iubitorii de masini de curse si ai actiunii palpitante de curse.
• Replicile de construit Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO si Lamborghini Urus ST-X LEGO vin cu o linie de start cu „semafoare” plus 2 minifigurine piloti de curse.
• Nou din ianuarie 2020, Lamborghini isi face un debut senzational la LEGO Speed Champions.
Acesta este un set colectionabil pentru constructia de automodele pentru expunere acasa sau pentru a crea povesti captivante cu alte mini replici.
• Acest set de construit de 659 de piese de automodel Lamborghini ofera o provocare aducatoare de satisfactie pentru baieti si fete de la 8 ani in sus si este un excelent cadou LEGO.
Setul de joaca inspira joaca independenta sau distractia poate fi impartasita cu prietenii.
• Masinile de jucarie Speed Champions sunt acum cu 25% mai mari.
Modelul Lamborghini Huracan masoara peste 5 cm in inaltime, 16 cm in lungime si 7 cm in latime, si ambele masini sunt de marimea perfecta pentru joaca acasa sau in alta parte.
• Nu e nevoie de baterii pentru acest set de construit – este gata de joaca imediat ce a fost construit.
Aceste automodele sunt propulsate numai de imaginatia copiilor, astfel ca actiunea in curse nu se opreste niciodata!

• Te gandesti sa dai cadou acest set de joaca Lamborghini unui constructor LEGO novice? Nu-ti face griji!
Piesele vin cu instructiuni simple, usor de urmat astfel ca distractia poate incepe imediat.
• Seturile de automodele LEGO Speed Champions permit fanilor curselor sa construiasca modele de jucarie ale masinilor lor favorite si sa recreeze intregul dramatism epic al circuitului de curse.
• Caramizile LEGO indeplinesc cele mai inalte standarde industriale din anul 1958, asigurand ca sunt intotdeauna consecvente, compatibile si se desfac cu usurinta de fiecare data.
• Aceste caramizi si piese LEGO au fost testate fara mila si indeplinesc cele mai inalte standarde globale de siguranta si calitate.
Poveste/personaj
Seturi de constructie si cuburi
Speed Champions
Produs adaugat in wishlist