Lego Stranger Things - Lumea Răsturnată 75810
Lego Stranger Things - Lumea Răsturnată 75810

Lego Stranger Things - Lumea Răsturnată 75810


Referinta: 75810
Cod intern: 4001282
Distribuie
Pret:
1.050,77 lei
Cantitate
Stoc epuizat


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

Lego Stranger Things - Lumea Răsturnată 75810

Vino cu Șeriful Jim Hopper, Joyce Byers, Mike Wheeler, Lucas Sinclair, Dustin Henderson și Eleven să explorezi Lumea Răsturnată și să te lupți cu Demogorgonul pentru a-l salva pe Will Byers și întreaga lume.
Acesta este setul final de colecție LEGO pentru fanii Stranger Things, serialul original premiat Netflix.
Comută casa familiei Byers între lumea reală și Lumea Răsturnată.
Cu 2 seturi de instrucțiuni de construcție, poți construi fiecare versiune a casei Stranger Things la un moment dat, sau poți împărtăși experiența construcției cu prietenii și familia.
Vei aprecia sigur toate detaliile autentice din casa familiei Byers, precum peretele cu alfabet și becuri, și telefonul din camera de zi, așa cum le-ai văzut în episoadele serialului.
Acesta este un set grozav pentru a recrea aventura rezolvării misterului supranatural din împrejurimile orașului Hawkins, Indiana.
Versiunea Lumea Răsturnată a modelului este la fel ca echivalentul său din lumea reală, cu excepția aspectului dărăpănat, cu vrejuri întunecate și culori șterse pe care le vei recunoaște din serial.
Expune-ți pasiunea pentru serial cu o placă de identificare construibilă, cu un autocolant al siglei Stranger Things și expunere de minifigurină.
Această jucărie LEGO® Stranger Things conține 8 minifigurine Stranger Things care pot fi recunoscute instantaneu din serialul original de succes Netflix: Eleven, Mike Wheeler, Lucas Sinclair, Dustin Henderson, Will Byers, Joyce Byers, Chief Jim Hopper și Demogorgonul.
Casa familiei Byers are o verandă în față cu mobilier, cameră de zi, sufragerie și dormitorul lui Will.
Camera de zi are detalii autentice din serial, precum peretele cu alfabet cu funcție de iluminare, canapeaua, măsuța de cafea, telefonul, toporul, elementul fluturaș lipit m-ai văzut?, și o capcană de urși pentru a prinde Demogorgonul.
Dormitorul lui Will joacă un rol central în serial, pe care acest model îl replică cu fidelitate, incluzând detalii precum radiocasetofonul portabil al lui Will, patul, biroul, lampa de birou, desenele și posterele de filme.
Sufrageria include un fotoliu, cutii cu luminile de Crăciun, element lipit de regulament de joc fantezist și o plantă în ghiveci.
Spațiul din mansardă include un element de desen lipit Mind Flayer și o pălărie de vrăjitor pentru Will the Wise.
Setul Lumea răsturnată surprinde imaginea și senzația serialului original Netflix, inclusiv vrejurile înfricoșătoare, coloritul întunecat și aspectul dărăpănat.
Camionul de poliție al șerifului Jim Hopper include un acoperiș amovibil pentru acces ușor la interior și un element din dovleac, aluzie la sezonul 2.
Elementele accesorii includ praștia și lanterna lui Lucas, walkie-talkie-ul și busola lui Dustin, lanterna și walkie-talkie-ul lui Mike, cana de cafea a lui Hopper, lanterna și desenul „Will the Wise” lui Joyce și gofra lui Eleven.
Acest set de colecție Stranger Things include peste 2.200 de piese și vine în 11 pungi, astfel că lumea reală și Lumea răsturnată pot fi construite în același timp pentru o experiență de construcție împărtășită.
Măsoară peste 32 cm în înălțime, 44 cm în lățime și 21 cm în adâncime.

Comanda acum Lego Stranger Things - Lumea Răsturnată 75810 pe Roua. Livrare rapida, stoc pentru mii de produse - www.roua.ro
LEGO
75810

Referinte specifice

22 alte produse in aceeasi categorie: