Lego Ideas: Fosile De Dinozauri 21320
Lego Ideas: Fosile De Dinozauri 21320

Lego Ideas: Fosile De Dinozauri 21320


Referinta: 21320
Cod intern: 4001275
Distribuie
Pret:
308,21 lei
Cantitate
Ultimele produse in stoc


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

Lego Ideas: Fosile De Dinozauri 21320

Întoarce-te în timp cu milioane de ani în urmă împreună cu acest formidabil set Fosile de dinozaur LEGO Ideas și descoperă perioada când dinozaurii cutreierau Pământul!
Învață construind propriile tale modele de schelete Tyrannosaurus rex, Triceratops și Pteranodon, la scara 1:32. Emblematicul T. Rex putea ajunge până la 13 metri lungime și putea alerga cu până la 20 km/h;
Triceratopsul ajungea la o greutate imensă de 5-8 tone și avea o față remarcabilă cu 3 coarne;
Pteranodonul completează colecția, ca reptilă zburătoare a cărei aripă întinsă putea depăși 5 metri!
Fiecare model al scheletelor din cărămizi LEGO este reglabil pentru a crea poziții feroce, și are un stativ de expunere astfel că le poți expune pe toate o dată în propriul tău muzeu de istorie naturală LEGO.
Minunat pentru colecțiile tuturor pasionaților de dinozauri, setul mai include și o minifigurină schelet sapiens cu stativ de expunere, plus o minifigurină paleontolog cu accesorii distractive pentru joaca pe roluri creativă.
Un set de fosile de dinozaur minunat detaliate, cu modele de jucărie construibile, poziționabile, la scară 1:32 ale scheletelor de Tyrannosaurus rex, Triceratops și Pteranodon, fiecare cu stative pentru expunere, pentru a crea exponate de muzeu de istorie naturală în stil LEGO.
Include de asemenea o figurină schelet de sapiens cu un stativ de expunere și o minifigurină paleontolog cu o ladă construibilă, plus elemente de ou de dinozaur, os, pălărie și carte, pentru joacă pe roluri creativă.
Acest set jucărie de colecție cu dinozauri LEGO Ideas include 910 piese pentru o experiență de construcție fascinantă, plină de satisfacții.
Ești începător în construcția LEGO?
Nu-i nimic.
Acest set de paleontolog vine cu o broșură cu instrucțiuni de construcție ușor de urmat, date fascinante despre Tyrannosaurus rex, Triceratops și Pteranodon, și informații despre creatorul fan al setului și designerul LEGO.
Constituie un minunat cadou de jucărie paleontolog pentru constructorii LEGO de 16 ani și mai mari, și pentru oricine e pasionat de istoria naturală și dinozauri.
Modelele de schelete de pterozaur și dinozaur de jucărie sunt exponate atrăgătoare.
Scheletul de T. rex de jucărie este cel mai mare dintre cele 3, măsurând peste 20 cm în înălțime și 40 cm în lungime.

Comanda acum Lego Ideas: Fosile De Dinozauri 21320 pe Roua. Livrare rapida, stoc pentru mii de produse - www.roua.ro
LEGO
21320
1 Obiect

Referinte specifice

18 alte produse in aceeasi categorie: