Lego Art 2020 The Beatles 31198,31198
Lego Art 2020 The Beatles 31198,31198

Lego Art 2020 The Beatles 31198

31198
Acest produs nu mai face parte din oferta Roua.ro

Rating:
(0)

Credit module tbi bank 3.3.5

164.57 Lei x 4 rate

 
Daca esti fan Beatles, avem setul perfect pentru tine!
Construieste 1 din cele 4 patru portrete posibile ale faimosilor membri ai trupei cu acest set LEGO Art The Beatles 31198 si bucura-te de o escapada relaxanta in lumea creativitatii.
Creeaza unul dintre cele 4 portrete artistice cu membrul tau preferat al formatiei, fie ca e John Lennon, Paul McCartney, George Harrison sau Ringo Starr cu acest set de 2933 de piese.
in timp ce construiesti, asculta coloana sonora inclusa si povestile si detaliile neasteptate despre trupa.
Completeaza constructia cu o placa speciala cu numele formatiei si expune-o cu mandrie pe perete sau pe un raft.
Nu trebuie sa fii artist sau sa ai o colectie de modele LEGO ca sa te poti bucura de satisfactia asamblarii acestui proiect de arta.
Acest set LEGO Art face parte dintr-o colectie de seturi de construit pentru adultii care sunt pasionati de cultura pop, arta, design si arhitectura.
Aceste seturi sunt cadouri excelente pentru oricine cauta un nou proiect de hobby (inclusiv pentru tine!
).
Construieste cu mainile tale acest set LEGO Art The Beatles 31198, care include 4 optiuni unice de constructie dintre care poti alege.
La final, dupa ore de relaxare si constructie, afiseaza-ti munca cu mandrie!
Scapa de rutina de zi cu zi cu acest set LEGO pentru adulti din 2,933 de piese, care include 9 placi speciale pentru a decora peretele, o placa exclusiva cu autograf, rama construita din piese LEGO, o piesa noua si unica pentru a agata acest tablou LEGO si un separator de piese nou pentru a putea reconstrui cu usurinta.Aceasta opera de arta 4-in-1 are peste 40 cm lungime si latime.
Arata fantastic pe un perete sau un raft, in timp ce detaliile autentice o vor face sa iasa in evidenta oriunde alegi sa o afisezi.
Acest set LEGO include 4 optiuni diferite de constructie dintre care poti alege.Nu are nevoie de baterii acest set pentru adulti ofera o experienta de constructie relaxanta si captivanta folosind piese LEGO impreuna cu o coloana sonora unica.
Scapa de agitatia lumii moderne si creeaza o opera de arta splendida.Cartea de instructiuni te va ghida de-a lungul procesului de constructie, incepand cu o aprofundare a artei din spatele setului.Modelele LEGO Art includ reprezentari superbe ale unor opere de arta celebre, muzicieni, super eroi si lorzi Sith, si sunt modul perfect de a te lasa in voia creativitatii in timp ce construiesti o piesa de arta unica, iar cu coloana sonora inclusa poti aprofunda setul si invata detalii noi despre el.
Poveste/personaj
Seturi de constructie si cuburi
Produs adaugat in wishlist