Lego Ninjago: Samurai Mech 70665
Lego Ninjago: Samurai Mech 70665

Samurai Mech


Referinta: 70665
Cod intern: 4001244
Distribuie
Pret:
82,90 lei
Cantitate
Stoc epuizat


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

Construieste un robot samurai cu razboinica samurai Nya!
Alatura-te Nyei deghizata in Samurai X si porneste in batalie impotriva lui Kruncha si Nuckal cu LEGO&reg NINJAGO&reg Legacy 70665 Samurai Mech.
Acest Samurai Mech extrem de articulat este prevazut cu o carlinga care se deschide, doua lansatoare cu proiectile, brate si picioare articulate, o katana imensa si o katana dubla.
Acest set LEGO NINJAGO include si trei minifigurine cu arme bestiale pentru a intesnifica bataliile cu samurai si pentru a recreea scene clasice din serialul TV NINJAGO Maestrii Spinjitzu. Include trei minifigurine LEGO&reg NINJAGO&reg Nya (ca Samurai X), Kruncha si Nuckal. Samurai Mech este prevazut cu o carlinga pentru o minifigurina care se deschide, doua lansatoare cu proiectile, brate si picioare articulate, o katana imensa si o katana dubla. Aceasta jucarie LEGO&reg NINJAGO&reg include si sabia lui Kruncha si toporul din oase al lui Nuckal. Seria LEGO&reg NINJAGO&reg Legacy contine versiunile noi ale celor mai cunoscute seturi din sezoanele trecute, cu scopul de a recreea sau reimagina conflictele esentiale din serialul TV NINJAGO Maestrii Spinjitzu. Masoara peste 14 cm inaltime, 11 cm lungime si 4 cm latime.
LEGO
70665

Referinte specifice

36 alte produse in aceeasi categorie: