Lego Minecraft: Aventura Corabiei De Pirați 21152
Lego Minecraft: Aventura Corabiei De Pirați 21152

Lego Minecraft Aventura Corabiei De Pirati 21152


Referinta: 21152
Cod intern: 4001237
Distribuie
Pret:
281,90 lei
Cantitate
Stoc epuizat


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

Creeaza o corabie de pirati cu detalii aurii, steag de pirat, rampa, tunuri si un papagal dragut.
Acest set LEGO&reg Minecraft&trade (21152 Pirate Ship Adventure), este plin de elemente si personaje noi pentru ianuarie 2019, precum o minifigurina pirat, un delfin si o testoasa cu doua oua.
Pune figurina zombi in baza speciala pentru a o lansa si tine departe creaturile ostile cu tunurile rapide ale corabiei.
&Icircnlocuieste cu usurinta sectiunile modulare ale corabiei pentru a crea o baza tropicala a piratiilor, si combin-o cu alte seturi pentru a-ti crea propriul univers unic Minecraft!
Include si o minifiguirna Alex. Include doua minifigurine un pirat si pe Alex, plus un zombi Minecraft&trade, si figurine noi pentru ianuarie 2019 care reprezinta un delfin, un papagal si o testoasa. Contine o insula Minecraft&trade construibila si o corabie de pirati cu tunuri functionale, detalii aurii, steag, rampa si o barca cu vasle. Urca in corabia piratilor din Minecraft&trade, trage cu tunurile pentru a tine departe creaturile ostile si protejeaza ouale testoasei de atacturile zombiului. Ai grija de papagalul dragalas si hraneste delfinul. Muta sectiunile modulare ale corabiei si creeaza o epava in stil Minecraft&trade. Armele includ o sabie. Printre accesorii se numara o harta, dinamita, doua lopeti, un cufar, comoara, un steag de pirati, o sticla de apa, o torta si o busola. Lasa-te condus de imaginatie reconstruieste setul pentru si mai multe creatii LEGO&reg Minecraft&trade!
Acest set include peste 386 de piese. Masoara peste 15 cm inaltime, 23 cm lungime si 23 cm latime.
LEGO
21152

Referinte specifice

24 alte produse in aceeasi categorie: