Lego Minecraft Aventura Corabiei De Pirati 21152,21152
Lego Minecraft Aventura Corabiei De Pirati 21152,21152

Lego Minecraft Aventura Corabiei De Pirati 21152

21152
Acest produs nu mai face parte din oferta Roua.ro

Rating:
(0)

Credit module tbi bank 3.3.5

70.62 Lei x 4 rate

 
Creeaza o corabie de pirati cu detalii aurii, steag de pirat, rampa, tunuri si un papagal dragut.
Acest set LEGO&reg Minecraft&trade (21152 Pirate Ship Adventure), este plin de elemente si personaje noi pentru ianuarie 2019, precum o minifigurina pirat, un delfin si o testoasa cu doua oua.
Pune figurina zombi in baza speciala pentru a o lansa si tine departe creaturile ostile cu tunurile rapide ale corabiei.
&Icircnlocuieste cu usurinta sectiunile modulare ale corabiei pentru a crea o baza tropicala a piratiilor, si combin-o cu alte seturi pentru a-ti crea propriul univers unic Minecraft!
Include si o minifiguirna Alex. Include doua minifigurine un pirat si pe Alex, plus un zombi Minecraft&trade, si figurine noi pentru ianuarie 2019 care reprezinta un delfin, un papagal si o testoasa. Contine o insula Minecraft&trade construibila si o corabie de pirati cu tunuri functionale, detalii aurii, steag, rampa si o barca cu vasle. Urca in corabia piratilor din Minecraft&trade, trage cu tunurile pentru a tine departe creaturile ostile si protejeaza ouale testoasei de atacturile zombiului. Ai grija de papagalul dragalas si hraneste delfinul. Muta sectiunile modulare ale corabiei si creeaza o epava in stil Minecraft&trade. Armele includ o sabie. Printre accesorii se numara o harta, dinamita, doua lopeti, un cufar, comoara, un steag de pirati, o sticla de apa, o torta si o busola. Lasa-te condus de imaginatie reconstruieste setul pentru si mai multe creatii LEGO&reg Minecraft&trade!
Acest set include peste 386 de piese. Masoara peste 15 cm inaltime, 23 cm lungime si 23 cm latime.
Poveste/personaj
MineCraft
Seturi de constructie si cuburi
Produs adaugat in wishlist