Lego Minecraft: Cotețul De Găini 21140
Lego Minecraft: Cotețul De Găini 21140

Cotetul De Gaini


Referinta: 21140
Cod intern: 4001234
Distribuie
Pret:
102,90 lei
Cantitate
Stoc epuizat


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

Invata sa ai grija de gaini in cotetul elevat si distreaza-te in timp ce acesta livreaza automat ouale direct intr-un cufar.
Savureaza o sumedenie de aventuri Minecraft cu acest set LEGO&reg Minecraft (21140 - The Chicken Coop) - creat pentru tinerii fani ai jocului video de succes.
Combina acest set cu alte modele LEGO Minecraft pentru a-ti crea propria lume unica LEGO Minecraft.
Include o minifigurina LEGO Minecraft Alex plus un pui de gaina, un lup domesticit si doua gaini.
- Include o minifigurina LEGO&reg Minecraft&trade Alex plus un pui de gaina, un lup domesticit si doua gaini.- Setul este compus dintr-o ferma de gaini construibila cu un cotet elevat care livreaza ouale direct intr-un cufar, plus un stindard decorativ, o curte cu gard si cu poarta care se deschide, un cuptor si o portiune cu gazon, apa cu plante.- Aduna gainile in curte atragandu-le cu semintele.- Pune ouale in cotet si recupereaza-le din cufar.- Detaseaza acoperisul cotetului pentru a avea acces la interiorul.- In set este inclus si un topor.- Printre accesorii se numara un os, o pana, seminte si doua oua.- Da frau liber imaginatiei reasambleaza setul pentru a obtine si mai multe creatii LEGO&reg Minecraft&trade!
- Acest set contine peste 195 piese si este destinat varstelor cuprinse intre 7 si 14 ani.- Masoara peste 11 cm inaltime, 14 cm lungime si 14 cm latime.
LEGO
21140

Referinte specifice

18 alte produse in aceeasi categorie: