Lego Jurassic World: Evadarea Lui Gallimimus Și Pteranodon 75940
Lego Jurassic World: Evadarea Lui Gallimimus Și Pteranodon 75940

Lego Jurassic World Velociraptor: Misiune De Salvare Cu Biplanul 75940


Referinta: 75940
Cod intern: 4001216
Distribuie
Pret:
310,90 lei
Cantitate
Stoc epuizat


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

Copiii isi pot construi propria poveste de actiune cu dinozauri LEGO&reg Jurassic World cu setul de joaca Evadarea lui Gallimimus si Pteranodon (75940).
Contine un vehicul de cercetare cu cabina dubla pentru minifigurine, un lansator de plasa, doua drone detasabile, un mini laborator mobil si o gramada de accesorii pentru a inspira ore intregi de joaca individuala sau sociala.
Acest set de constructie pentru copii include 3 minifigurine LEGO Jurassic World, o figurina Gallimimus si o figurina Pteranodon.
Instructiunile clare si ilustrare le permit chiar si copiilor noi in universul LEGO sa construiasca cu incredere.
Seturile LEGO Jurassic World reprezinta un cadou excelent pentru fanii de toate varstele.
Acestea includ figurine dinozauri construibile, minifigurine, vehicule detaliate si multe altele pentru a recrea scene din seria animata si din filme, sau pentru a-ti juca propriile povesti originale.
Modelele colectionabile sunt perfecte chiar si doar pentru a fi expuse.CaracteristiciLEGO Jurassic World Evadarea lui Gallimimus si Pteranodon​ Copiii isi pot imagina ca sunt experti care dau de urma dinozaurilor evadati cu setul Evadarea lui Gallimimus si Pteranodon (75940), care contine un vehicul de cercetare cu functii distractive. Acest set include 3 minifigurine Owen Grady, Claire Dearing si un soldat ACU plus o figurina Gallimimus si o figurina Pteranodon, pe care copiii le pot prinde cu lansatorul de plasa al vehiculului. Vehiculul de cercetare este prevazut cu o cabina dubla pentru minifigurine, doua drone detasabile, un laborator detasabil si multe elemente, precum doua oua de dinozuar, un pistol tranchilizant, o seringa si o telecomanda pentru drone. Acest set de joaca LEGO din 391 de piese ofera o experienta de constructie distractiva si satisfacatoare pentru baietii si fetele cu varste de la 7 ani in sus si reprezinta un cadou excelent pentru orice ocazie. Vehiculul construibil masoara peste 10 cm inaltime, 16 cm lungime si 14 cm latime si poate fi combinat cu alte seturi LEGO Jurassic World pentru si mai multe optiuni creative de joaca.
LEGO
75940

Referinte specifice

6 alte produse in aceeasi categorie: