Lego Hidden Side - Atacul De La Baraca Cu Creveți 70422
Lego Hidden Side - Atacul De La Baraca Cu Creveți 70422

Lego Hidden Side - Atacul De La Baraca Cu Creveți 70422


Referinta: 70422
Cod intern: 4001202
Distribuie
Pret:
253,47 lei
Cantitate
Stoc epuizat


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

Lego Hidden Side - Atacul De La Baraca Cu Creveți 70422

Ești pregătit să intri în Partea ascunsă bântuită?
Descarcă aplicația LEGO Hidden Side și îndreaptă telefonul spre modelul Atacul de la baraca cu creveți pentru a-l face să prindă viață.
Explorează Partea ascunsă în continuă schimbare, dezleagă noi mistere, găsește lucruri grozave, prinde și colecționează fantome, și învinge-l pe șeful fantomelor - dacă ai curaj.
Bucătarul Enzo și chelnerița Sally sunt bântuiți de șeful fantomelor Anomalo și creează mari probleme pentru clienții de la Baracă.
Intră în acțiune împreună cu Parker Jackson, cu kartul high-tech.
Setul de joc este doldora de detalii formidabile și are o inscripție Shrimp Shack care poate deveni bântuită! Sau interpretează propriile tale aventuri de vânătoare de fantome cu acest formidabil set de construcție cu cărămizi LEGO!
Descarcă aplicația gratuită LEGO Hidden Side și îndreaptă telefonul spre setul 70422 Coliba cu Creveți pentru a aduce la viață setul și a dezvălui Lumea Ascunsă.
Mișcă telefonul deasupra diverselor zone pentru a descoperi împrejurimile ascunse din jurul modelului.
Această jucărie cu realitate augmentată include 6 figurine: Jack Davids cu smartphone și Parker L. Jackson cu smartphone, Bucătarul Enzo cu două cuțite, Sally cu tavă și ceașcă, Ronny și Spencer, cățelul-fantomă al lui Davids.
Această jucărie unică include o mașină de karting cu spațiu pentru 2 minifigurine, o bucătărie detaliată în interiorul colibei și un semn mare în formă de crevete care se rotește pentru a deveni un semn bântuit.
Bazate în orașul Newbury, unde fantomele bântuie oamenii și clădirile, seturile de joacă LEGO Hidden Side oferă copiilor joaca de-a vânătoarea de fantome, combinând modelele LEGO fizice cu realitatea augmentată complet interactivă.
Construiește și joacă-te cu setul fizic apoi adu-l la viață în timp ce interacționezi cu el și îl vezi prin aplicație.
Când folosești aplicația LEGO Hidden Side e ca și cum te-ai uita printr-o fereastră spre o Lume Ascunsă înfricoșătoare plină de mistere de rezolvat, fantome de învins și câte un boss fantomă, ca de exemplu Anomalo, de înfrânt în fiecare set.
Pentru a vă putea bucura de experiența realității augmentate pe deplin, o tabletă sau un telefon mobil este necesar, dar acestea nu sunt incluse.
Compatibil cu anumite dispozitive iOS și Android.
Verificați compatibilitatea pe www.LEGO.com/devicecheck.
Cereți permisiunea părinților înainte de a intra online.
Coliba cu Creveți măsoară peste 19 cm înălțime, 32 cm lățime și 10 cm lungime când este bântuită.

Comanda acum Lego Hidden Side - Atacul De La Baraca Cu Creveți 70422 pe Roua. Livrare rapida, stoc pentru mii de produse - www.roua.ro
LEGO
70422

Referinte specifice

15 alte produse in aceeasi categorie: