Lego Hidden Side - Camionul De Cascadorii Al Lui El Fuego 70421
Lego Hidden Side - Camionul De Cascadorii Al Lui El Fuego 70421

Lego Hidden Side - Camionul De Cascadorii Al Lui El Fuego 70421


Referinta: 70421
Cod intern: 4001201
Distribuie
Pret:
263,39 lei
Cantitate
Ultimele produse in stoc


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

Lego Hidden Side - Camionul De Cascadorii Al Lui El Fuego 70421

Ești pregătit pentru Partea ascunsă?
Ajută-l pe eroul Jack Davids și pe neînfricatul său amic cascador, El Fuego, să-i prindă și să-i învingă pe cei 2 motocicliști fantomă bântuiți, Joey și Dwayne!
Descarcă aplicația LEGO Hidden Side și îndreaptă telefonul spre Camionul de cascadorii al lui El Fuego pentru a-l face să prindă viață.
Explorează Partea ascunsă în continuă schimbare, dezleagă noi mistere, găsește lucruri grozave, prinde toate fantomele și adaugă-le la colecția ta și învinge-l pe Samuel Manson, șeful fantomelor - dacă ai curaj.
Sari pe scaunul șoferului cu El Fuego, pentru cascadorii formidabile îndrăznețe.
Sau interpretează propriile tale aventuri de vânătoare de fantome cu acest formidabil set de construcție cu cărămizi LEGO!
Descarcă aplicația gratuită LEGO Hidden Side și îndreaptă telefonul spre setul 70421 Camionul de Cascadorii al lui El Fuego pentru a aduce la viață setul și a dezvălui Lumea Ascunsă.
Mișcă telefonul deasupra diverselor zone pentru a descoperi împrejurimile ascunse din jurul modelului.
Această jucărie cu realitate augmentată include 4 figurine: eroul Jack Davids și cascadorul El Fuego, motocicliștii Dwayne și Joey, plus cățelul-fantomă Spencer.
Această jucărie unică include un camion de cascadorii cu suspensie pe spate, spațiu pentru 2 minifigurine în cabină și un tun anti-fantomă, plus o motocicletă cu 3 roți bestială cu spațiu pentru 2 minifigurine.
Bazate în orașul Newbury, unde fantomele bântuie oamenii și clădirile, seturile de joacă LEGO Hidden Side oferă copiilor joaca de-a vânătoarea de fantome, combinând modelele LEGO fizice cu realitatea augmentată complet interactivă.
Construiește și joacă-te cu setul fizic apoi adu-l la viață în timp ce interacționezi cu el și îl vezi prin aplicație.
Când folosești aplicația LEGO Hidden Side e ca și cum te-ai uita printr-o fereastră spre o Lume Ascunsă înfricoșătoare plină de mistere de rezolvat, fantome de învins și câte un boss fantomă de înfrânt în fiecare set.
Pentru a vă putea bucura de experiența realității augmentate pe deplin, o tabletă sau un telefon mobil este necesar, dar acestea nu sunt incluse.
Compatibil cu anumite dispozitive iOS și Android.
Verificați compatibilitatea pe www.LEGO.com/devicecheck.
Cereți permisiunea părinților înainte de a intra online.
Camionul de cascadorii măsoară peste 10 cm înălțime, 10 cm lățime și 17 cm lungime.

Comanda acum Lego Hidden Side - Camionul De Cascadorii Al Lui El Fuego 70421 pe Roua. Livrare rapida, stoc pentru mii de produse - www.roua.ro
LEGO
70421
1 Obiect

Referinte specifice

15 alte produse in aceeasi categorie: