Lego Friends: Spitalul Orașului Heartlake 41394
Lego Friends: Spitalul Orașului Heartlake 41394

Spitalul Orasului Heartlake


Referinta: 41394
Cod intern: 4001170
Distribuie
Pret:
346,65 lei
Cantitate
Stoc epuizat


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

Setul de joaca 41394 Spitalul orasului Heartlake ii va invata pe copii importanta de a ingriji pe cineva, in timp ce acestia joaca rolul unui doctor, unui pacient sau conduc o ambulanta.
Este cel mai potrivit cadou pentru copiii de peste 6 ani, care vor adora sa isi imagineze scenarii in sala de asteptare a spitalului, consultatii medicale sau scenarii in sala de recuperare si in gradina de pe acoperis.Joaca creativa este inspirata cu ajutorul echipamentului medical construibil si al accesoriilor care includ pansamente, un stetoscop, o seringa si un termometru, plus cu ajutorul celor 3 mini-papusi personajele LEGO Friends Emma, Ethan si Dr.
Maria.
Imagineaza-ti noi posibilitati de joaca cu ambulanta de jucarie si transporta-l pe Ethan ranit la spital.
Setul mai include o targa si un scaun cu rotile.Seturile de constructie LEGO Friends sunt jucariile perfecte care ii incurajeaza pe copii sa isi exploreze interesele cu ajutorul celor 5 fete din orasul Heartlake Stephanie, Mia, Andrea, Emma si Olivia. Copiii vor descoperi cat de important e sa ai grija de altii, jucand atat rolul doctorului, cat si cel al pacientului.
Cu acest spital LEGO Friends viu colorat, vor putea recrea scenarii din viata de zi cu zi. Cladirea include o sala de examinare, o gradina pe acoperis si nenumarate accesorii medicale, plus 3 figurine mini-papusi Emma, Ethan si Dr.Maria. Copiii vor adora sa creeze scenarii de joaca in care conduc ambulanta, care are spatiu in spate pentru un pacient si o targa.
Setul mai include si un scaun cu rotile. Include 379 de piese LEGO, fiind un cadou perfect pentru copiii cu varste de peste 6 ani. Spitalul LEGO Friends masoara peste 19 cm inaltime, 22 cm lungime si 6 cm latime si poate fi combinat si cu alte seturi LEGO. Universul LEGO Friends este locul unde copiii au parte de multe aventuri si unde vor invata sa isi urmeze visele!
LEGO
41394
2021-03-03

Referinte specifice

36 alte produse in aceeasi categorie: