Lego Friends: Clinica Veterinară Mobilă A Emmei 41360
Lego Friends: Clinica Veterinară Mobilă A Emmei 41360

Clinica Veterinara Mobila A Emmei


Referinta: 41360
Cod intern: 4001157
Distribuie
Pret:
50,90 lei
Cantitate
Stoc epuizat


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

&Icircncurajeaza-ti micutul medic sa ingrijeasca animale cu 41360 Clinica veterinara mobila a Emmei (41360 - Emma's Mobile Vet Clinic).
Acest set veterinar LEGO 4+ a fost special gandit pentru prescolari, fiind distractiv si usor de construit.
Contine o ambulanta veterinara construita cu ajutorul unei caramizi introductive care le va permite constructorilor incepatori sa asambleze cu placere cladiri, vehicule si multe altele.
Ghidul simplu de constructie si joaca ii va ajuta pe micii iubitori de animale sa inteleaga scopul intructiunilor de constructie, sa isi dezvolte imaginatia si sa experimenteze lucruri noi cu incredere intr-un univers LEGO familiar.
Acest set pentru copii include jucarii cu tematica veterinara, precum un pat, o seringa, o perie, un os pentru catei si un biberon pentru ore intregi de joaca pe roluri, plus o mini-papusa Emma si o figurina pug. Seturile LEGO 4+ au fost special gandite pentru a fi distractive si usoare pentru prescolari, si pentru a-i ajuta sa isi intareasca increderea in sine cu pasi simpli de constructie. Acest set include o mini-papusa Emma, plus o figurina caine pug. Contine o ambulanta veterinara si un pat pentru examinarea animalelor bolnave. Printre accesorii se numara o lampa, o perie, o seringa, un os pentru caine, o farfurie si un biberon. Seturile de joaca LEGO&reg 4+ sunt noua varianta a seturilor LEGO Juniors si sunt compatibile cu toate jucariile construibile LEGO. Acest set reprezinta un cadou ideal pentru prescolari. Masoara peste 4 cm inaltime, 9 cm lungime si 5 cm latime.
LEGO
41360

Referinte specifice

36 alte produse in aceeasi categorie: