Lego Duplo: Parc Mare De Distracţii 10840
Lego Duplo: Parc Mare De Distracţii 10840

Parc Mare De Distractii


Referinta: 10840
Cod intern: 4001066
Distribuie
Pret:
406,90 lei
Cantitate
Stoc epuizat


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

Distreaza-te in weekend in familie cu figurine LEGO&reg DUPLO&reg moderne in Parcul Mare de Distractii, luminos si colorat.
Copiii mici vor indragi sa construiasca roata mare, sa o roteasca si sa se uite cum se invart cabinele, invartind caruselul cu functia pinion, 4 cai de calarit, si sa se joace iar si iar cu toboganele mari si unduioase.
Pot, de asemenea, sa conduca trenul mic si sa viziteze chioscul cu inghetata, sa detaseze inghetata uriasa si sa o ofere mamei sau tatalui!
Sunt incluse 5 figurine DUPLO. Sunt incluse 5 figurine LEGO&reg DUPLO&reg 2 adulti si 3 copii. Contine o roata mare cu 3 cabine si functie de invartire, carusel rotativ cu 4 figurine cai si functie pinion, stand cu 2 tobogane unduioase, tren cu vagon, chiosc cu inghetata cu masa si scaune, o toaleta cu vas de toaleta si chiuveta. Sunt incluse piese decorate ca inghetate, suc de portocale, scala gradata de masurare a inaltimii, hartie igienica si recipiente cu sapun. Elementele auxiliare includ o camera foto, baloane, frisca si un pahar. Ajuta-ti copilul sa foloseasca functiile de intoarcere pentru a invarti roata mare si caruselul Copiii mici se vor bucura sa dea pe tobogan sau sa impinga in tren figurinele LEGO&reg DUPLO&reg. Foloseste personajele moderne, accesoriile si piesele decorate pentru a simula distractie in familie intr-un mediu caracteristic parcurilor de distractii. produsele LEGO&reg DUPLO&reg sunt special create pentru a fi folosite in siguranta si pentru a fi potrivite pentru maini mici. Acest set ofera o experienta de construire si de joaca potrivita varstelor intre 2 si 5 ani. Roata mare are peste 14&rdquo (38cm) inaltime, 7&rdquo (19cm) latime si 6&rdquo (16cm) adancime. Caruselul are peste 7&rdquo (20cm) inaltime, 7&rdquo (21cm) latime si 8&rdquo (19cm) adancime. Chioscul cu inghetata are peste 9&rdquo (24cm) inaltime, 4&rdquo (12cm) latime si 3&rdquo (7cm) adancime. Trenul are peste 3&rdquo (9cm) inaltime, 9&rdquo (24cm) lungime si 3&rdquo (6cm) latime. Combina setul cu Galeria de tir 10839 si extinde mediul parcului de distractie. Exista o serie intreaga de produse My Town pe care sa le colectionati si cu care sa va jucati cu copilul vostru , simuland viata de zi cu zi intr-o lume LEGO&reg DUPLO&reg usor de recunoscut.
LEGO
10840

Referinte specifice

36 alte produse in aceeasi categorie: