Lego Creator: Magazin De Jucării 31105
Lego Creator: Magazin De Jucării 31105

Lego Creator 3in1 Magazin De Jucarii 31105


Referinta: 31105
Cod intern: 4001128
Distribuie
Pret:
201,90 lei
Cantitate
In stoc


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

asfata un fan LEGO&reg Creator 3in1 pasionat de modele detaliate cu setul 31105 Magazin de jucarii!
Micii constructori vor petrece ore intregi explorand cladirea pe 2 niveluri, cu un apartament la etaj si un magazin de jucarii la parter, plus o cursa cu racheta.
Copiii au parte de 3 experiente diferite de constructie cu acest set LEGO Creator 3in1!
Odata ce au cladirea pe doua niveluri cu magazin de jucarii, acestia o vor putea reconstrui intr-o cofetarie cu terasa si un atelier LEGO in spatele cladirii sau intr-o florarie cocheta.
Iar cu si mai multa imaginatie, acest set poate fi reconstruit si intr-un model complet nou!
Aceasta jucarie construibila se potrivesste cu diverse pasiuni datorita optiunilor de constructie 3in1 si reprezinta un cadou excelent pentru orice ocazie.
Seturile LEGO Creator 3in1 le ofera copiilor modele detaliate si realiste si incurajeaza joaca creativa.
Modelele ofera oportunitati nelimitate de joaca si constructie si ii ajuta pe tinerii de toate varstele sa isi dezvolte imaginatia.CaracteristiciLEGO Creator Magazin de jucarii &Icircncurajeaza joaca creativa cu acest set LEGO din care se pot construi, pe rand, 3 modele o cladire cu magazin de jucarii, o cofetarie cu atelier LEGO si o florarie, plus 2 minifigurine si o pasare construibila.
Constructia si reconstructia extind joaca nelimitat!
Cum creste un oras? Dezvolta-ti creativitatea si abilitatile de constructie imaginandu-ti ca lucrezi intr-un magazin de jucarii, intr-o florarie sau o cofetarie aglomerata.
Apoi, creeaza ceva complet nou din piesele incluse in set!
Acest set LEGO Creator 3in1 este un cadou perfect pentru orice ocazie, destinat fetelor si baietilor mai mari de 8 ani. Detaliat si gata de actiune!
Magazinul de jucarii masoara peste 20 cm inaltime, 13 cm lungime si 10 cm latime. Acest set este adus la viata de imaginatia copiilor si poate fi folosit pentru ore intregi de joaca!
Jucariile fara baterii ajuta la dezvoltarea imaginatiei si abilitatilor de constructie independenta, si le ofera copiilor placerea de a inventa povesti noi. &Icircnca din 1958, caramizile LEGO au atins cele mai inalte standarde ale industriei.
Acest lucru garanteaza ca sunt consecvente, compatibile si se conecteaza cu usurinta de fiecare data. Piesele LEGO sunt incalzite, zdrobite, spulberate, aruncate, rasucite si analizate in aproape orice mod imaginabil pentru a ne asigura ca fiecare set de constructie indeplineste cele mai inalte standarde globale de siguranta si calitate!
LEGO
31105
8 Produse

Referinte specifice

36 alte produse in aceeasi categorie: