Lego Creator Camion Gigant 31101,31101
Lego Creator Camion Gigant 31101,31101

Lego Creator Camion Gigant 31101

31101
Acest produs nu mai face parte din oferta Roua.ro

Rating:
(0)
 
Copiii pot pune la care un show incredibil cu LEGO Creator 3in1 Camion Gigant, apoi il pot dezasambla si reconstrui intr-un muscle car sau dragster.
Inspira pasiunea copiilor pentru vehicule masive cu acest set de jucarie LEGO Creator 3in1 Camion Gigant (31101).
Acestia vor adora sa depaseasca toate tipurile de obstacole cu acest camion gigant pe verde cu galben, prevazut cu suspensie functionala si cu o masina mica peste care sa treaca si sa o calce la nesfarsit.Creativitate fara sfarsitCopiii se bucura de 3 experiente diferite de constructie cu acest set LEGO Creator 3in1.
Odata ce au construit camionul gigant, acestia il pot reconstrui intr-un muscle car cu linie de sosire sau intr-un dragster sau pot crea ceva cu totul nou.
Acest set de constructie incurajeaza joaca si este un cadou grozav pentru orice ocazie pentru copii.Modele ce pot fi observate in lumea realaSeturile LEGO Creator 3in1 ofera copiilor modele detaliate si realiste si incurajeaza joaca creativa.
Modelele ofera oportunitati nelimitate de joaca si constructie si ii ajuta pe tinerii de toate varstele sa devina creativi.
Seturile pline de distractie si inspiratie sunt un cadou grozav pentru copii pentru Craciun sau zi de nastere.

• Inspira joaca creativa cu acest set incantator care include 3 modele de jucarii in 1 singur, un camion gigant, un muscle car cu linie de sosire si un dragster.
Este un cadou extraordinar pentru copii.
Construirea si reconstruirea duc jocul la infinit.Ce provocari te asteapta? Dezvolta-ti creativitatea si abilitatile de constructie imaginandu-ti curse cu un camion gigant, calatorii cu un muscle car, stabilind recorduri intr-un dragster sau construind ceva complet nou.
• Acest set ofera copiilor 3 optiuni Un Creator 3in1 Camion Gigant (31101), un muscle car sau un dragster super-rapid.
Te poti juca cu acest set individual sau il poti combina cu alte seturi LEGO pentru a-ti dezvolta abilitatile de constructor.
• Orice fan al construirii creative va adora acest set minunat.
Camionul gigant, masina de curse si dragster-ul distractiv sunt un cadou perfect de Craciun, zi de nastere sau pentru orice ocazie, destinat fetelor si baietilor mai mari de 7 ani.
• Alimentat si gata de actiune!
Camionul gigant masoara peste 6 cm inaltime, 10 cm lungime si 8 cm latime, ceea ce inseamna ca aceasta jucarie uimitoare este suficient de mare pentru aventuri serioase, dar destul de mica pentru a fi luata la drum!

• Animat de imaginatia copiilor pentru ore nesfarsite de distractie!
Aceasta jucarie fara baterii ajuta copiii sa se joace independent si sa isi constientizeze abilitatile de solutionare a problemelor, dar le ofera si placerea de a descoperi noi aventuri pe cont propriu.
• Distractia incepe de la deschiderea cutiei.
Copiii pot construi si reconstrui oricare dintre cele 3 modele de jucarii cu ajutorul instructiunilor usor de urmat care fac asamblarea rapida, atrag mandria de a crea si duc la distractii fara limite.
• Ofera copiilor libertatea de a-si dezvolta abilitatile de constructori si creativitatea atunci cand se joaca cu seturile LEGO Creator 3in1.
Acest set de vehicule grozav dezvolta creativitatea si imaginatia copiilor prin oportunitati de construire.
• Caramizile LEGO respecta cele mai inalte standarde industriale, ceea ce garanteaza ca sunt consecvente, compatibile si se conecteaza cu usurinta de fiecare – si asta inca din anul 1958.
• Noi, la Grupul LEGO, scapam, turtim, rasucim, incalzim, muscam, indoim, zgariem si intindem caramizile si piesele LEGO pentru a ne asigura ca fiecare set de constructie intruneste cele mai ridicate standarde globale de calitate si siguranta.
Poveste/personaj
Seturi de constructie si cuburi
Produs adaugat in wishlist