Lego Creator: Mașina De Curse Sunset 31089
Lego Creator: Mașina De Curse Sunset 31089

Masina De Curse Sunset


Referinta: 31089
Cod intern: 4001117
Distribuie
Pret:
98,90 lei
Cantitate
Stoc epuizat


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

Participa la curse cu LEGO&reg Creator 3in1 31089 Masina de curse Sunset (31089 Sunset Track Racer).
Bazata pe vehiculul sport real, aceasta masina de jucarie bestiala are o schema de culori pe portocaliu, alb si albastru inchis.
Are parbriz rotunjit, faruri oblice, motor vizibil in spate, spoiler mare in spate si anvelope pentru teren dur.
Ridica acoperisul pentru a accesa interiorul.
Cu seturile LEGO Creator 3in1 ai parte de trei constructii si experiente de joaca diferite.
Construieste masina de curse Sunset, apoi reconstruieste-o intr-o masina de curse decapotabila clasica, sau intr-o barca de viteza pentru si mai multa actiune si aventura. Descopera trei oportunitati de constructie cu acest set LEGO&reg Creator 3in1.
Construieste masina de curse Sunset, apoi reconstruieste-o intr-o masina de curse decapotabila clasica, sau intr-o barca de viteza pentru si mai multa actiune si aventura. Masina de curse Sunset are o caroserie aerodinamica, parbriz rotunjit, cabina accesibila, spoiler mare in spate si anvelope pentru teren dur. Are o schema de culori pe portocaliu, alb si albastru inchis. Ridica acoperisul pentru acces la cabina. Condu cu cea mai mare viteza prin diverse curbe si cotituri pentru a castiga cursa!
Cabina poate acomoda o minifigurina cu casca de curse (se achizitioneaza separat). Masina de curse Sunset masoara peste 5 cm inaltime, 16 cm lungime si 7 cm latime. Masina clasica de curse masoara peste 4 cm inaltime, 14 cm lungime si 7 cm latime. Barca de viteza masoara peste 4 cm inaltime, 14 cm lungime si 7 cm latime.
LEGO
31089

Referinte specifice

36 alte produse in aceeasi categorie: