Lego Creator: Ford Mustang 10265
Lego Creator: Ford Mustang 10265

Lego Creator: Ford Mustang 10265


Referinta: 10265
Cod intern: 4001107
Distribuie
Pret:
711,62 lei
Cantitate
Stoc epuizat


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

LEGO Creator: Ford Mustang 10265

Construiește-ți propriul tău Ford Mustang, completat cu caroserie albastru-închis, dungi de curse albe, priză de aer agresivă și jante grozave cu 5 spițe cu anvelope aderente la sol!
Dezvoltat în parteneriat cu Ford, acest model formidabil surprinde vraja emblematicului automobil american din anii 1960, și vine cu o colecție de accesorii opționale pentru personalizare, incluzând un supra-alimentator, un spoiler posterior ridicat, țevi de eșapament masive, o mască frontală și un rezervor de protoxid de azot.
Poți chiar potrivi elevarea punții din spate pentru un aspect și mai fioros!
Deschide portbagajul pentru a depozita piese și ridică capota pentru a inspecta motorul 390 V8 mare, detaliat, completat cu baterii, furtunuri și filtru de aer.
Apoi deschide ușile sau scoate panoul pavilion pentru a accesa interiorul detaliat, dotat cu scaune frumoase, radio, schimbător de viteze pe consola centrală, și direcție funcțională!
Un ecuson de grilă cu mustang, imprimată, embleme GT și o selecție de plăci de înmatriculare completează acest extraordinar model LEGO Creator Expert!
• Replică autentică a mașinii Ford Mustang din anii 1960, având caroserie albastru închis cu dungi albe de curse, priză de aer, jante cu 5 spițe cu anvelope aderente la sol, și o selecție de accesorii pentru personalizare.
Deschide ușile sau scoate panoul pavilion pentru a accesa interiorul detaliat, dotat cu scaune frumoase, radio, schimbător de viteze pe consola centrală, și direcție funcțională.
Deschide portbagajul pentru a păstra lucruri și ridică capota pentru a vedea motorul detaliat V8 de Ford Mustang, cu baterie, furtunuri și filtru de aer.
Include și un ecuson de grilă imprimată cu mustang, și 2 embleme GT.
Personalizează Ford Mustang cu turbocompresorul inclus, spoilerul posterior ridicat, țevile de eșapament masive, masca frontală și un rezervor de protoxid de azot.
Alege dintr-o selecție de plăci de înmatriculare.
Ridică capota pentru vedea detaliile realiste ale motorului.
Potrivește elevația punții spate pentru un aspect cu adevărat fioros!
Acest model de mașină de jucărie Mustang include 1.471 piese și este adecvat pentru vârste de 16+ ani.
Elementele speciale, noi din martie 2019, includ jante cu 5 spițe, cărămidă 2x8 cu fundă, placă 1x3 cu siglă mustang, fundă 2x4 cu emblemă GT.
Măsoară peste 10 cm în înălțime, 34 cm în lungime și 14 cm în lățime.

Comanda acum LEGO Creator: Ford Mustang 10265 pe Roua. Livrare rapida, stoc pentru mii de produse - www.roua.ro
LEGO
10265

Referinte specifice

36 alte produse in aceeasi categorie: