Lego Creator: Restaurant Din Centrul Oraşului 10260
Lego Creator: Restaurant Din Centrul Oraşului 10260

Lego Creator: Restaurant Din Centrul Oraşului 10260


Referinta: 10260
Cod intern: 4001102
Distribuie
Pret:
849,66 lei
Cantitate
Stoc epuizat


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

LEGO Creator: Restaurant din centrul oraşului 10260

Totul este pregătit la Garajul de pe colț.
Vânzătorul de la benzinărie face plinul la un elegant scuter albastru iar Jo, proprietarul, tocmai a sosit în camionul de remorcare împreună cu câinele ei credincios.
Atelierul pentru vehicule al lui Jo are tot ce trebuie pentru service și reparații auto, incluzând ușa mare rulantă, raftul și căruciorul pentru scule, dispozitivul de montat anvelope și elevatorul de vehicule.
Mai este și un chioșc la îndemână, chiar lângă ușă!
Între timp, la clinica de animale de la etajul întâi, medicul veterinar își examinează cu îngrijorare peștișorul de aur încovoiat, în timp ce o fetiță tânără așteaptă răbdătoare cu iepurașul ei, distrați de televizorul zgomotos din apartamentul singuraticului de la etajul de sus.
Apartamentul de sus are o mică bucătărie bine utilată, o canapea și o scară care duce la terasa pe acoperiș, unde singuraticul se relaxează pe șezlongul său la umbra unei umbrele de soare colorate.
Acest supliment grozav la seria LEGO Construcții modulare conține o multitudine de detalii, aspecte și funcții, care stimulează imaginația!
Include 6 minifigurine: proprietar de stație de benzină, mecanic, veterinar, femeie, bărbat și o fată, plus figurine iepuraș, papagal, câine, broască și pește.
Setul avansat de construcție Garajul de pe colț cu 3 nivele vine cu o serie de detalii din cărămizi, incluzând o fațadă detaliată din anii 1950 cu firmă de stație de benzină, ferestre, bovindouri, poartă boltită, ușă tip rulou a atelierului de reparat vehicule, linie de acoperiș decorativă și o terasă pe acoperiș, plus o zonă detaliată de trotuar cu copac, și un stâlp de iluminat stradal ornamentat.
Acest set include de asemenea un camion de remorcare și un scuter.
Parterul are o stație de benzină cu o găleată și o pompă de combustibil cu furtun flexibil, plus un chioșc și un atelier de service și reparat mașini, având o casă de marcat, suport pentru unelte și cărucior, butoi de ulei, montator de anvelope și elevator de vehicule funcțional.
Clinica pentru animale de la etajul din mijloc are o masă de examinare, acvariu și o sală de așteptare cu canapea, fotoliu și ghiveci cu flori, plus lampa de birou a medicului veterinar, microscop, cană, ziar, plic, foarfecă și seringă.
Apartamentul de la nivelul de sus are o bucătărie bine echipată, cu prăjituri ce se rumenesc în cuptor, chiuvetă, tigaie, cană, sare și piper, lingură și spatulă, plus o canapea, un televizor de modă veche, și o baie cu toaletă.
Terasa de pe acoperiș are un șezlong, umbrelă de soare și grădină de flori.
Camionul de remorcare are un troliu funcțional.
Elementele accesorii includ o racletă de fereastră și o cască de protecție.
Ajută-l pe ajutorul de benzinar să facă plinul scuterului din anii 1950.
Rulează în sus ușa pentru a intra în atelierul de reparat vehicule al lui Jo, întregit cu un montator de anvelope și elevator de vehicule funcțional.
Scoate secțiunile de construcție modulară pentru a accesa interiorul detaliat.
Elementele decorate, noi din ianuarie 2019, includ o fereastră de clinică pentru animale, firmă de atelier de service, și o pompă de benzină cu cifre octanice imprimate.
Elementele speciale includ patine negre, noi din ianuarie 2019, fereastră 2 x 6 x 2 albastră cenușie, țigle 1 x 1 cenușii, placă unghiulară 1 x 1 albastru închis, și elemente portocaliu închis în diverse forme și dimensiuni.
Colecționează și construiește un oraș întreg cu Construcție modulară LEGO Creator Expert 10243 Restaurant parizian, 10255 Piața centrală și 10260 Restaurant din centrul orașului.
Acest set include peste 2.560 de piese.
Măsoară peste 32 cm în înălțime, 26 cm în lățime și 25 cm în adâncime.
Camionul de remorcare măsoară peste 6 cm în înălțime, 14 cm în lungime și 5 cm în lățime.

Comanda acum LEGO Creator: Restaurant din centrul oraşului 10260 pe Roua. Livrare rapida, stoc pentru mii de produse - www.roua.ro
LEGO
10260

Referinte specifice

36 alte produse in aceeasi categorie: