LEGO Creator: Transportorul navetei spatiale 31091
LEGO Creator: Transportorul navetei spatiale 31091
LEGO Creator: Transportorul navetei spatiale 31091 LEGO Creator: Transportorul navetei spatiale 31091

LEGO Creator: Transportorul navetei spatiale 31091


Referinta: 31091
Cod intern: 2115205248
Distribuie
Pret:
117,81 lei
Cantitate
Stoc epuizat


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

LEGO Creator - Transportorul navetei spatiale 31091
 
Sunteti pregatiti sa lansati o naveta in spatiul cosmic cu ajutorul camionului de jucarie transportor al navetei spatiale din setul LEGO Creator? Daca da, haideti sa ne apucam de treaba!

Cu ajutorul celor 341 de piese componente, cei mici, cu varste de peste 7 ani, vor putea construi foarte simplu si rapid jucaria vedeta a setului – naveta spatiala de jucarie – si, bineinteles, satelitul inclus, pe care il vor lansa pe orbita de indata ce constructia este finalizata.

Juniorul tau nu trebuie sa aiba emotii pentru prima lui misiune in spatiu. Toti ceilalti astronauti care au ajuns inaintea lui acolo au reusit sa se acomodeze perfect si suntem convinsi ca si el va reusi sa-si intre in ritm destul de repede. Si oricum, efortul va merita pe deplin, pentru ca la final va deveni un adevarat erou!

Cu ajutorul acestui joc de construit din seria LEGO Creator el va putea lansa satelitul pe orbita folosindu-se de macaraua de jucarie de la bord, ascunsa in spatele usilor compartimentului pentru incarcatura. Mai mult decat atat, capul camionului se poate reconstrui sub forma unui elicopter de jucarie, util in urcarea navetei spatiale pe platforma camionului.

Camionul pentru copii 3 in 1, ce transporta naveta spatiala, ii permite micului tau aventurier sa creeze scenarii de joc multiple: il va conduce pana la statia de lansare, unde va descarca si lansa impresionanta naveta spatiala, iar de indata ce aceasta ajunge in spatiu, va lansa satelitul pe orbita, cu ajutorul macaralei de la bord. Avand atat de multe posibilitati de constructie, acest set este mult mai complex decat clasicele jocuri cu macarale.

Ofera-i juniorului tau sansa de a experimenta, la nivel de joc, misiunea de lansare a unei navete in spatiu, cu aceasta jucarie de tip camion!
 
LEGO
31091
2020-12-08

Referinte specifice

36 alte produse in aceeasi categorie: