Lego Classic: Cărămizi Și Case 11008
Lego Classic: Cărămizi Și Case 11008

Caramizi Si Case


Referinta: 11008
Cod intern: 4001062
Distribuie
Pret:
101,90 lei
Cantitate
In stoc


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

Copiii inteleg importanta ideii de acasa foarte devreme in viata asa ca acest set LEGO Classic Caramizi si Case este o modalitate ideala de a le oferi o introducere in lumea constructiei creative.
&Icircn timp ce se joaca, construiesc si se joaca din nou, isi vor dezvolta abilitati valoroase pentru tot restul vietii.
Baietii si fetele cu varste de la 4 ani in sus vor adora sa asambleze si sa se joace cu aceste 6 jucarii LEGO usoare de construit.
Ai o casa pentru o familie, un far, un iglu, un castel, o casa mica si o moara de vant de construit.
Instructiunile simple precum si functii ca rotirea morii de vant fac constructia rapida si distractiva.
Dupa ce ai construit modelele iti mai raman caramizi LEGO ca sa iti creezi propria caza ideala.
Acest set cu 270 de piese poate fi asamblat in 6 locuinte diferite casa pentru o familie, un far, un iglu, un castel, o casa mica si o moara de vant.
Pe masura ce progreseaza cu constructia si joaca, copiii isi vor dezvolta abilitati valoroase pentru tot restul vietii. Baietii si fetele cu varste de la 4 ani in sus vor adora acest set de constructie.
Aceasta jucarie LEGO educationala este un cadou ideal de zi de nastere sau Craciun, pentru copiii pasionati de construit case, mori de vant, faruri sau igluuri. Nu necesita baterii, deci distractia nu se opreste niciodata!
Joaca creativa este alimentata doar de imaginatiile copiilor, ceea ce dezvolta gandirea critica, abilitatile de rezolvare a problemelor si nu in ultimul rand satisfactia de a fi construit ceva pe cont propriu. Instructiuni simple si clare asigura ca copiii se pot apuca de construit cu piese LEGO imediat ce deschid cutia.
Cu cat mai mult se joaca, cu atat mai mult isi dezvolta imaginatia.
LEGO
11008
58 Produse

Referinte specifice

19 alte produse in aceeasi categorie: