Lego Architecture: Casa Albă 21054
Lego Architecture: Casa Albă 21054

Lego Architecture Casa Alba 21054


Referinta: 21054
Cod intern: 4001003
Distribuie
Pret:
489,90 lei
Cantitate
In stoc


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

Esti ocupat.
Simti ca nu prinzi un moment ca sa te relaxezi.
Asa ca, atunci cand ai in sfarsit putin timp liber, iti place sa iti reincarci bateriile concentrandu-te asupra unei provocari distractive si creative.
Exact acesta este rolul activitatii de a construi Casa Alba din caramizi LEGO&reg.
Cu acest proiect LEGO Architecture, vei recrea detalii din coloanele neoclasice ale resedintei executive a presedintelui si colonadele care conecteaza aripile de vest si est cu fantana si gradinile din jur.
Acest model LEGO Architecture Casa Alba (21054) poate fi separat in 3 sectiuni pentru o inspectie mai detaliata si include o caramida LEGO pe care este printata denumirea cladirii in engleza &rdquoThe White House&rdquo.
Alunga stresul din viata de zi cu zi si creeaza acest model elegant care va arata extraordinat expus in casa sau la birou.
Facand parte din colectia LEGO de seturi construibile pentru adultii pasionati de arta, design, arhitectura si cultura, acest set reprezinta un cadou perfect pentru orice ocazie.
Acest model LEGO&reg Architecture Casa Alba (21054) incorporeaza intr-un mod elegant design-ul neoclasic si splendoarea acestei resedinte faimoase, ocupata de fiecare presedinte al Statelor Unite din 1800. Savureaza acest set LEGO pentru adulti, prevazut cu detalii precum Resedinta executiva, Aripa de Vest, Aripa de Est, Gradina Trandafirilor si Gradina Jacqueline Kennedy. Modelul poate fi separat cu usurinta in 3 sectiuni pentru a putea descoperi toate detaliile arhitecturale.
Include si o caramida LEGO pe care e inscriptionata denumirea in engleza &rdquoThe White House&rdquo, fiind un set perfect pentru a fi expus. Daca ai vizitat vreodata sau visezi sa ajungi la Casa Alba, 1600 Pennsylvania Avenue, Washington DC, sau pur si simplu adori calatoritul, arhitectura, istoria si design-ul, acest set creativ de constructie este pentru tine. Masoara peste 11 cm inaltime, 47 cm lungime si 20 cm latime, fiind un cadou LEGO Architecture perfect pentru prietenii creativi.
LEGO
21054
18 Produse

Referinte specifice

10 alte produse in aceeasi categorie: