Casuta Cu Activitati, Jucarie Bebelusi Noriel
Casuta Cu Activitati, Jucarie Bebelusi Noriel
Casuta Cu Activitati, Jucarie Bebelusi Noriel Casuta Cu Activitati, Jucarie Bebelusi Noriel Casuta Cu Activitati, Jucarie Bebelusi Noriel Casuta Cu Activitati, Jucarie Bebelusi Noriel Casuta Cu Activitati, Jucarie Bebelusi Noriel Casuta Cu Activitati, Jucarie Bebelusi Noriel

Casuta Cu Activitati, Jucarie Bebelusi Noriel


Referinta: NOR6210
Cod intern: 181113010
Distribuie
Pret:
101,03 lei
Cantitate
Ultimele produse in stoc


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

Casuta Cu Activitati, Jucarie Bebelusi Noriel

Casuta cu activitati are o multime de functii si caracteristici (sortator de forme si litere, rotite actionate manual, usita care se incuie si se descuie etc.) care antreneaza mintea iscoditoare a micutului si ii ofera distractie inegalabila!

Casuta cu activitati incurajeaza dezvoltarea unor aptitudini esentiale:

 

  • Recunoasterea formelor si a culorilor Casuta este un sortator de forme. Introducand literele si formele incluse in spatiile corespunzatoare, copilul va invata sa faca asocieri intre forme de acelasi tip si culori. Acest lucru ajuta la dezvoltarea simtului de orientare si a atentiei.
  • Aptitudini motrice Pentru a se bucura de toate functiile jucariei, copilul trebuie sa efectueze miscari simple, dar si complexe (sa roteasca cilindrul pentru a vedea imagini incantatoare, sa introduca forme in spatiile sortatorului, sa invarta rotitele angrenajului etc.). Prin incercarea de realiza aceste miscari cu o precizie cat mai mare, copilul va dobandi indemanare si o buna capacitate de coordonare.
  • Cauza-efect Prin actionarea diverselor componente ale casutei, copilul va descoperi efectele propriilor interventii sau chiar va cauta solutii pentru probleme. De exemplu, pentru a scoate formele din casuta, trebuie sa descuie "usita" rotind sageata din mijlocul ei. Astfel este incurajata dezvoltarea gandirii logice.

 

Butoane:

 

  • Invarte rotitele ca sa vezi culori minunate si sa auzi sunete interesante.
  • Aranjeaza inelusele pe bara, roteste mingiuta ca sa vezi bilute colorate si invarte cilindrul ca sa de descoperi imagini incantatoare!
  • Sortator de forme care te va ajuta sa inveti forme, culori si litere!
  • Invarte sageata in sensul acelor de ceasornic ca sa deschizi usa!

 

Varsta recomandata: 18 luni+Comanda acum Casuta Cu Activitati, Jucarie Bebelusi Noriel pe Roua. Livrare rapida, stoc pentru mii de produse - www.roua.ro

Noriel
NOR6210
1 Obiect

Referinte specifice

36 alte produse in aceeasi categorie: