Lumea Dinozaurilor - Plastelino Noriel
Lumea Dinozaurilor - Plastelino Noriel
Lumea Dinozaurilor - Plastelino Noriel Lumea Dinozaurilor - Plastelino Noriel Lumea Dinozaurilor - Plastelino Noriel Lumea Dinozaurilor - Plastelino Noriel

Lumea Dinozaurilor - Plastelino Noriel


Referinta: Uniq0309
Cod intern: 181112024
Distribuie
Cantitate


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

Lumea Dinozaurilor - Plastelino Noriel

Bine ai venit in lumea lui Plastelino! Acesta este locul magic in care poti sa-ti imaginezi, sa creezi, sa construiesti la nesfarsit! Aventura imaginatiei tale incepe acum! Seturile tematice Plastelino® contin plastilina de calitate, cu aroma de vanilie, si accesorii care ii permit copilului sa modeleze plastilina in cele mai trasnite si mai creative forme! Daca iti place sa iti pui imaginatia la lucru, in mod sigur Plastelino va fi preferatul tau, pentru ca are o multime de instrumente si plastilina cu aroma de vanilie, care iti permit sa creezi orice forma!

Toate visele tale pot deveni realitate! Tot ce ai de facut este sa-ti imaginezi si apoi sa modelezi, folosind seturile Plastelino®. E simplu! Pune plastilina pe forma, preseaza si decupeaza.

Reinventeaza lumea dinozaurilor in camera ta! Setul include o cutiuta speciala in care iti poti aranja creatiile. Mai intai, trebuie sa rogi un adult sa asambleze cutiuta, astfel:

  • Cutia este formata din 5 placute: baza (placuta mare), 2 laturi scurte si 2 laturi lungi. Localizati elementele de imbinare de tip balama de la marginea fiecarei placute.
  • Montati fiecare placuta pe baza, introducand piciorusele din elementele de imbinare in locasurile corespunzatoare de pe marginea bazei. Locasurile sunt aranjate alternativ sub si deasupra elementelor de imbinare de pe baza.
  • Dupa ce ati fixat toate placutele laterale, ridicati-le in pozitie verticala si imbinati-le doua cate doua, introducand piciorusul din lateralul fiecarei placute in fanta din lateralul placutei alaturate.

Produsul este in conformitate cu standardele Uniunii Europene. Nu contine substante toxice.

Recomandare varsta: 3 ani +Comanda acum Lumea Dinozaurilor - Plastelino Noriel pe Roua. Livrare rapida, stoc pentru mii de produse - www.roua.ro
Noriel
Uniq0309

Referinte specifice

36 alte produse in aceeasi categorie: