Horse Fever, Joc Lex Games
Horse Fever, Joc Lex Games
Horse Fever, Joc Lex Games Horse Fever, Joc Lex Games Horse Fever, Joc Lex Games Horse Fever, Joc Lex Games

Horse Fever, Joc Lex Games


Referinta: 181111144
Cod intern: 181111144
Distribuie
Pret:
169,00 lei
Cantitate
Stoc epuizat


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

Joc Horse Fever, Joc Lex Games

in anul 1928, cel mai celebru parior la cursele de cai din vremea aceea, cunoscut si sub numele de sefu, decide sa construiasca un hipodrom nou in orasul Horseburg, pentru a-si incorona succesorul asa cum se cuvine. Evenimentul a starnit interesul celor mai impatimiti pariori la cursele de cai, care au venit din toate colturile lumii pregatiti sa riste totul pentru castigarea titlului suprem - Cel Mai Bun Jucator din toate Timpurile.

Fiecare jucator este un parior instarit, hotarat sa devina cunoscut ca maestrul pariurilor pe cursele de cai si sa castige titlul de Cel Mai Bun Jucator din toate Timpurile." Pe parcursul unui numar prestabilit de Ture jucatorii vor incerca sa Ghiceasca cele mai bune pariuri pentru a castiga Puncte de Victorie (PV) si Dinari (banii folositi in Horse Fever). Jucatorul care are cele mai multe PV-uri este castigatorul.

Horse Fever se poate juca in doua moduri:
Jocul de Familie: Varianta introductiva a jocului, potrivita pentru jucatorii cu mai putina experienta in scopul familiarizarii acestora cu regulile de baza ale jocului. Va trebui sa administrezi grajdurile de cai, sa organizezi curse, sa pariezi si sa strangi Puncte de Victorie.
Jocul de Societate: Varianta completa a jocului, pentru jucatori experimentati. Vei administra Grajdul, vei cumpara Cai, vei angaja Asistenti si vei urmari sa atingi Obiective Secrete. Desi exista multe strategii castigatoare, scopul final este unul singur: sa devii Cel Mai Bun Jucator din toate Timpurile

Contine:
- 1 tabla de joc
- 106 carti
- 1 carte primul jucator
- 6 pioni Cal
- 125 bancnote
- 63 jetoane
- 2 zaruri
- regulament

Comanda acum Joc Horse Fever, Joc Lex Games pe Roua. Livrare rapida, stoc pentru mii de produse - www.roua.ro
Lex Games
181111144

Referinte specifice

36 alte produse in aceeasi categorie: