Iepurele si Broasca Testoasa, Joc Lex Games
Iepurele si Broasca Testoasa, Joc Lex Games
Iepurele si Broasca Testoasa, Joc Lex Games Iepurele si Broasca Testoasa, Joc Lex Games Iepurele si Broasca Testoasa, Joc Lex Games Iepurele si Broasca Testoasa, Joc Lex Games

Iepurele si Broasca Testoasa, Joc Lex Games


Referinta: 181111138
Cod intern: 181111138
Distribuie
Pret:
99,00 lei
Cantitate
Stoc epuizat


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

Iepurele si Broasca Testoasa, Joc Lex Games

Testoasa a acceptat provocarea venita din partea Iepurelui, vestea imprastiindu-se rapid in toata tara. Marea cursa urmeaza sa inceapa, participantii fiind pregatiti sa se infrunte. Cine dintre iepure, testoasa, lup, miel si vulpe va fi numit cel mai rapid alergator din padure? Pariaza pe cel mai bun si nu uita: Nu conteaza cat de repede alergi, important este sa ai un start bun!

La inceputul jocului, fiecare juctor primete o carte de Pariu si 7 carti de Cursa. Scopul jucatorilor este sa parieze pe animalele care ajung primele.

Jucatorii vor juca cartile lor Cursa in fata lor. Atunci cand un total de 8 carti se alfa pe masa sau cand 4 carti cu acelasi animal au fost jucate, incepe faza Cursa. Apoi animalele se vor muta (sau nu!) in functie de cate carti cu imaginea lor au fost jucate.

Fiecare animal se muta in mod diferit:

- Iepurele alearga foarte repede (2 cartonase) dar exista tot timpul o sansa sa ia o pauza daca se afla pe primul loc.
- Broasca Testoasa merge incet dar sigur (1 cartonas chiar daca nu s-a jucat nicio carte testoasa) si chiar poate face un sprint de 1 cartonas (daca sunt 4 carti testoasa in joc).
- Lupul este destul de rapid (1 cartonas pentru 1 sau 2 carti, 2 cartonase pentru 3 carti si 3 cartonase pentru 4 carti) si poate opri pe celelalte animale.
- Vulpea avanseaza cartonase egale cu numarul de carti jucate.
- Mielul alearga destul de repede (1 cartonas pe carte +1 ) dar trebuie sa se opreasca sa bea apa tot timpul cand trece peste un rau.

Primele 3 animale care trec linia de sosire aduc puncte (5, 3 si 2) jucatorilor care au pariat pe ele.
Un joc si o poveste in acceasi cutie.
Un joc simplu dar istet pentru intreaga familie.
Componente grozave, chiar si un podium si o linie de sosire de asamblat. Componente: - 11 cartonase Pista - 5 abtibliduri - 91 de carti - 1 linie de start - 1 jeton Primul Jucator - 5 jetoane Turbo

Comanda acum Iepurele si Broasca Testoasa, Joc Lex Games pe Roua. Livrare rapida, stoc pentru mii de produse - www.roua.ro
Lex Games
181111138

Referinte specifice

36 alte produse in aceeasi categorie: