Micul Print Fa-mi o Planeta, Joc Lex Games
Micul Print Fa-mi o Planeta, Joc Lex Games
Micul Print Fa-mi o Planeta, Joc Lex Games Micul Print Fa-mi o Planeta, Joc Lex Games Micul Print Fa-mi o Planeta, Joc Lex Games Micul Print Fa-mi o Planeta, Joc Lex Games Micul Print Fa-mi o Planeta, Joc Lex Games Micul Print Fa-mi o Planeta, Joc Lex Games Micul Print Fa-mi o Planeta, Joc Lex Games

Micul Print Fa-mi o Planeta, Joc Lex Games


Referinta: 181111132
Cod intern: 181111132
Distribuie
Pret:
89,00 lei
Cantitate
Stoc epuizat


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

Micul Print: Fa-mi o Planeta, Joc Lex Games

In jocul Micul Print: Fa-mi o planeta, fiecare jucator isi va construi o planeta pentru a oferi o casa pentru animalele lor din Micul Print - vulpea, oaia, elefantul si sarpele - dar ai grija sa nu fie prea multi vulcani.

In fiecare runda, primul jucator alege unul din cele patru teancuri de cartonase si ia de acolo un numar de cartonase egal cu numarul de jucatori. Alege unul din ele si alege un alt jucator care sa aleaga alt cartonas. Acest nou jucator ia cartonasul si incepe sa construiasca o planeta in fata sa. Apoi alege alt jucator si tot asa pana cand fiecare primeste un cartonas. Ultimul jucator va lua singurul cartonas ramas si va deveni primul jucator in tura urmatoare.

Copaci Boabab cresc pe unele cartonase iar daca ai prea multe nu e bine. Daca un jucator are trei astfel de copaci, acele cartonase sunt intoarse cu fata in jos. Lucrurile de pe acele cartonase nu vor aduce puncte.

La finalul jocului, patru caractere vor fi pe planeta fiecarui jucator, aducand puncte in functie de ce lucruri sunt pe acea planeta.

Contine:
- 80 de cartonase
- 5 marcatoare de scor
- regulament

Comanda acum Micul Print: Fa-mi o Planeta, Joc Lex Games pe Roua. Livrare rapida, stoc pentru mii de produse - www.roua.ro
Lex Games
181111132

Referinte specifice

36 alte produse in aceeasi categorie: