Animale Din Continente, Joc D-Toys
Animale Din Continente, Joc D-Toys

Animale Din Continente, Joc D-Toys


Referinta: Uniq71750
Cod intern: 181111083
Distribuie
Cantitate


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

Animale Din Continente, Joc D-Toys

imbarca-te intr-o calatorie imaginara in jurul lumii si descopera animale impresionante! Jocul de societate legendar si mult iubit, Animale din continente contine 60 carti de joc admirabile infatisand animale ilustrate detaliat, in mod realist, de renumitul inventator de jocuri, Ioan Nicolau. invata cele mai importante caracteristici ale animalelor: cum arata, unde traiesc, cu ce se hranesc, daca sunt amenintate cu disparitia, precum si cateva trasaturi distincte fiecarei specii.

Familiarizeaza-te cu particularitatile ale 12 familii de animale (serpi, crocodili, struti, pasari de prada, porci salbatici, erbivore, tauri salbatici, pisici - 10 specii, lupi, ursi, maimute) consultand pliantul cu animalele grupate pe regnuri. Grupeaza animalele dupa familii precum si dupa continentele pe care traiesc: Europa, Asia, America, Africa, Australia cu Oceania. Pe fiecare carte de joc este indicat arealul de raspandire al animalului desenat, care se poate identifica si regasi pe harta lumii, inclusa in joc.

Datorita ilustratiilor desenate cu devotament, cu jocul Animale din continente copiii isi vor imbogati cultura generala despre animale si cunostintele geografice, distrandu-se.
Continut: 60 carti de joc cu animale, un pliant cu animalele grupate pe regnuri, o harta a lumii.
Cu 2 variante de joc.
Se recomanda copiilor mai mari de 7 ani.

Comanda acum Animale Din Continente, Joc D-Toys pe Roua. Livrare rapida, stoc pentru mii de produse - www.roua.ro
D-Toys
Uniq71750

Fisa tehnica

Tip
Joc Educativ
Recomandat pentru
7+

Referinte specifice

36 alte produse in aceeasi categorie: