Set Constructie Fischertechnik Profi Pneumatic 3 8 Modele


Referinta: FT516185
Cod intern: 181118124
Distribuie
Cantitate


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

Set Constructie Fischertechnik Profi Pneumatic 3 8 Modele

Traieste experienta suprema a tehnologiei agricole cu aceasta reproducere Fischertechnik a tractorului de mare putere Pneumatic3!
Acest set de constructie abordeaza principiul invatarii prin joaca prin joaca si invatare si ii ajuta pe copii sa inteleaga principiile pneumaticii folosind modele realiste pentru a demonstra modul in care functioneaza compresoarele, supapele pneumatice si cilindrii. Noul, puternicul si compactul compresor garanteaza o sursa sigura de aprovizionare cu aer comprimat pentru toate modelele. In plus fata de vehiculele, cum ar fi incarcatoarele frontale, culegatoarele balotilor de fan si taietoarele de coapci, alte modele educationale ofera tinerilor inventatori cunostinte generale asupra principiilor pneumaticii in combinatie cu brosura de activitate de instruire.

Setul include: Brosura cu activitatea de instruire, Compresor, 4 cilindri pneumatici, 4x 4/3 valve, suport pentru bateria bloc de 9V (nu este inclusa).
Seturi ideale de adaugat: Setul cu baterii (Accu).

Material: plastic.
Numarul pieselor in cutie: 440.
Numar de modele construibile: 8.
Dimensiune ambalaj: 46,5x8x32 cm.
Varsta recomandata: + 9 ani.

Comanda acum Set Constructie Fischertechnik Profi Pneumatic 3 8 Modele pe Roua. Livrare rapida, stoc pentru mii de produse - www.roua.ro
FT516185

Referinte specifice

36 alte produse in aceeasi categorie: