Centru de Activitati pentru Scaunul Auto Say Hello
Centru de Activitati pentru Scaunul Auto Say Hello
Centru de Activitati pentru Scaunul Auto Say Hello Centru de Activitati pentru Scaunul Auto Say Hello Centru de Activitati pentru Scaunul Auto Say Hello Centru de Activitati pentru Scaunul Auto Say Hello

Centru de Activitati pentru Scaunul Auto Say Hello


Referinta: 7944
Cod intern: 2115225598
Distribuie
Pret:
129,00 lei
Cantitate
In Stoc


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

Conceput pentru copiii asezati in pozitia rear-facing a scaunului auto (cu spatele la sensul de mers), centrul de activitati pentru masina ofera distractie la orice drum! Jucariile moi ce se leagana bland,  in ritmul masinii, capteaza pe loc atentia bebelusului,  incurajandu-l sa se concentreze, pentru ca mai apoi sa poata dormi linistit, la drumurile lungi. Jucaria auto transforma timpul de condus intr-un timp distractiv de invatare si descoperire.
Plusurile moi cu fete zambitoare si prietenoase si oglinzi cu reflexii delicate, ce se misca in timpul mersului incurajeaza copilul sa priveasca in ritmul leganarii, ajutand la intarirea muschilor oculari, in curs de dezvoltare ai bebelusului. Cea mai mare parte a jucariilor "Say Hello" de la East Coast au fost create si dezvoltate in parteneriat cu Baby Sensory UK. Recomandata de la nastere. IMPORTANT - pretul este doar pentru centrul de activitati.
East Coast
7944
9 Produse

Fisa tehnica

Culoare
Multicolor

Referinte specifice

36 alte produse in aceeasi categorie: