Elefantul echilibrist – joc de balans
Elefantul echilibrist – joc de balans
Elefantul echilibrist – joc de balans Elefantul echilibrist – joc de balans Elefantul echilibrist – joc de balans Elefantul echilibrist – joc de balans Elefantul echilibrist – joc de balans Elefantul echilibrist – joc de balans Elefantul echilibrist – joc de balans

Elefantul echilibrist – joc de balans


Referinta: 50390
Cod intern: 543120059
Distribuie
Cantitate


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

Jocul cuprinde o baza elefant, 24 de cilindri de 3 marimi diferite si un zar.
O aruncare a zarului da startul distractiei. Copiii trebuie sa aleaga cilindrul in culoarea zarului si sa il asez acolo unde este necesar sau unde este posibil, astfel incat sa echilibreze elefantul. Jucarie educativa din lemn, Montessori.
Varsta recomandata: 3+
*Atentie! Toate jucariile marca VIGA sunt fabricate din lemn de calitate cu vopsele si cerneluri non-toxice, supuse testelor de siguranta respectand standardele de jucarie ale Uniunii Europene EN71 si ASTM. Nu lasati ambalajul produsului la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste produsul. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoate. Feriti produsul de foc, temperaturi ridicate si umiditate. 
Viga
50390

Fisa tehnica

Categorie
Viga

Referinte specifice

36 alte produse in aceeasi categorie: