PUZZLE STRALUCESTE IN INTUNERIC - SPATIU
PUZZLE STRALUCESTE IN INTUNERIC - SPATIU
PUZZLE STRALUCESTE IN INTUNERIC - SPATIU PUZZLE STRALUCESTE IN INTUNERIC - SPATIU PUZZLE STRALUCESTE IN INTUNERIC - SPATIU PUZZLE STRALUCESTE IN INTUNERIC - SPATIU PUZZLE STRALUCESTE IN INTUNERIC - SPATIU

PUZZLE STRALUCESTE IN INTUNERIC - SPATIU


Referinta: TLJ782545
Cod intern: 2115231715
Distribuie
Pret:
74,90 lei
Cantitate
In Stoc


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

Invatarea despre spatiu nu a fost niciodata atat de distractiva.
Extindeti-va cunostintele despre sistemul solar cu acest puzzle Spatiu de la Learning Journey din 100 de piese! Dupa ce puneti puzzle-ul impreuna, opriti luminile si puzzle-ul lumineaza in intuneric! In plus, intoarce puzzle-ul si ai o activitate de colorat.
Ilustratiile luminoase incurajeaza conversatia parinte-copil.
Fiecare puzzle din 100 de piese.
Varsta recomandata peste 3 ani.
Tema spatiului distractiv - Copiii vor adora tema spatiala distractiva a acestui puzzle interesant.
Ilustratiile luminoase ofera o gama larga de puncte de discutie pentru a-i mentine motivati chiar si pe tinerii cursanti.
Distractie stralucitoare in intuneric – puzzle-ul are o imagine secreta care apare in stralucirea intunericului, oferind un stimulent suplimentar pentru copii pentru a-l finaliza Imbunatatiti abilitatile motorii / coordonarea mana-ochi - A pune puzzle-ul impreuna este o provocare fizica buna pentru copii, sporind abilitatile lor motorii in dezvoltare si imbunatatind coordonarea mana-ochi; doua abilitati transferabile care ii vor ajuta in multe domenii ale educatiei lor.
Incurajati atat jocul independent, cat si pe cel social - Puzzle-ul este conceput pentru a oferi atat joc independent, ceea ce reprezinta un mare impuls pentru stima de sine, cat si o oportunitate de joc impreuna cu un adult sau un copil, care reprezinta un mod fantastic de a dezvolta abilitati sociale si abilitati de colaborare.
Stimuleaza increderea - Dimensiunea extra-mare este un factor de motivare fantastic pentru copii si le ofera, de asemenea, un sentiment minunat de realizare atunci cand puzzle-ul este complet, sporindu-le increderea si stima de sine.
TLJ782545
5 Produse

Fisa tehnica

Colectie puzzle
Puzzle Play

Referinte specifice

36 alte produse in aceeasi categorie: