Bancuta copii Smoby, Verde
Bancuta copii Smoby, Verde
Bancuta copii Smoby, Verde Bancuta copii Smoby, Verde Bancuta copii Smoby, Verde Bancuta copii Smoby, Verde

Bancuta copii Smoby, Verde


Referinta: 880300_ZIE
Cod intern: 544510072
Distribuie
Cantitate


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

Bancuta copii Smoby, Verde

Banca KidBench pentru copii de la producătorul franțuzesc renumit Smoby este într-adevăr un accesoriu minunat pentru curte, care le oferă copiilor o odihnă confortabilă  începând de la vârsta de 18 luni. Banca mică se achiziționează în 3 combinații de culoare adică în culorile verde, albastru și roșu astfel că, potrivit cu gustul dumneavoastră puteți alege 1 combinație de culoare. Datorită protecției UV aceasta își păstrează culoare vie timp de mulți ani, culorile nu se decolorează. Băncuța este cu două locuri, este o alegere perfectă pentru grădină, curte, terasă, dar poate fi și decorul util al camerei de copil. Această băncuță drăguță completează minunat căsuțele Smoby, dar se va potrivi perfect și cu celelalte accesorii de grădină, precum scăunelele KidChair, taburetul KidStool și măsuța KidTable. 

Băncuța s-a fabricat din material de plastic de primă clasă datorită celui mai modern proces de fabricare Blow Molding. Această tehnologie garantează rezistența înaltă și stabilitatea produselor Smoby. Picioarele stabile, robuste ale băncuței au fost fabricate potrivite pentru distracția interioară. Colțurile acesteia sunt neted rotunjite astfel că, îi veți știi în siguranță pe copii dumneavoastră în timpul jocului, suprafața din plastic este netedă la atingere. Capacitatea de greutate a băncii este de 50 kg, înălțimea părții de șezut este de 27 cm astfel că, și cei mai mici copii vor putea sta confortabil pe aceasta. Dimensiunea băncii este de 63*34*27 cm, lungimea totală 63 cm. Greutatea băncii este de 1,6 kg, nu ocupă mult spațiu, la nevoie se poate muta ușor. 

Banca Smoby pentru copii este o posibilitate minunată de a vă învăța copilașul la un mod corect de ședere. Pe bancă încap și mai mulți copii, o vor putea folosi nu doar în timpul distracției, ci și în timpul luării mesei sau va fi și un accesoriu util la petrecerea în grădină. Dacă copilașul dumneavoastră ar obosi în timpul se va putea odihni pe băncuță nu doar șezând, ci și întins. Banca modernă se poate folosi  în multe moduri pe tot parcursul anului.

Producătorul franțuzesc renumit Smoby se ocupă de fabricarea jucăriilor din plastic de calitate timp de, decenii. Materialul din plastic al jucăriilor Smoby este puternic, rezistent, dar în același timp plăcut, neted, moale la atingere. Fiecare colț al fiecărui produs Smoby este rotunjit ca în timpul jocului să-i evite pe copii dumneavoastră eventualul pericol de rănire. Culoarea jucăriilor Smoby are un efect stimulator asupra imaginației și fanteziei copiilor.

Comanda acum Bancuta copii Smoby, Verde pe Roua. Livrare rapida, stoc pentru mii de produse - www.roua.ro
Smoby
880300_ZIE

Referinte specifice

18 alte produse in aceeasi categorie: