Lego Hidden Side: Camionul De Pompieri Phantom 3000 70436
Lego Hidden Side: Camionul De Pompieri Phantom 3000 70436

Lego Hidden Side Camionul De Pompieri Phantom 3000 70436


Referinta: 70436
Cod intern: 4001211
Distribuie
Pret:
361,90 lei
Cantitate
Stoc epuizat


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

Bine ai venit in Hidden Side, unde lumea fizica si cea digitala se intalnesc.
Acest set de joaca LEGO Hidden Side Camionul de Pompieri Phantom 3000 70436 combina un camion de pompieri de jucarie cu tehnologia avansata a realitatii augmentate pentru o experienta singleplayer si multiplayer de neuitat.Aceasta jucarie LEGO Camion de Pompieri Phantom 3000 dezvaluie o lume digitala bantuita atunci cand este privita printr-un smart device folosind aplicatia AR LEGO Hidden Side.
Aici copii pot sa exploreze, sa rezolve mistere, sa vaneze fantome si sa se lupte cu fantoma boss Blaze M.
Barr si pot transforma spatele camionului pentru a crea un robot grozav.
Iar cu minifigurinele Jack, Parker, J.B., TeeVee si Shadow-Walker, plus o figurina Nehmaar Reem - Prevestitorul, acest set este perfect pentru joaca fizica si arata excelent in colectia ta de masini LEGO.Universul LEGO Hidden Side are loc in oraselul fictiv Newbury, unde fantomele bantuie oamenii si cladirile.
Experienta de joaca in Realitate Augmentata (AR) este mereu imbunatatita si imbogatita cu continut nou, personaje si evenimente speciale.
Tinerii pot combina joaca creativa a seturilor LEGO cu joaca digitala pentru o experienta incredibila singleplayer sau multiplayer in realitate augmentata (AR) folosind un camion de pompieri de jucarie cu care pot interactiona digital.Setul include un camion de pompieri LEGO Hidden Side augmentat virtual, cu un robot transformabil si minifigurine Jack, Parker, J.B., TeeVee si Shadow-Walker, plus o figurina Nehmaar Reem – Prevestitorul.Masina de pompieri Phantom 3000 iti dezvaluie o lume digitala bantuita atunci cand o privesti printr-un smart device echipat cu aplicatia AR gratuita LEGO Hidden Side.
Copiii pot apoi sa rezolve mistere, sa gaseasca obiecte interesante si sa se lupte cu fantome!
Camionul de Pompieri Phantom 3000 (70436) de la LEGO Hidden Side este un cadou excelent pentru Craciun, o zi de nastere sau oricare alta ocazie din viata unui fan LEGO si a copiilor cu varsta de minim 9 ani care adora sa construiasca si sa se joace digital!
Odata construit, acest camion de pompieri LEGO 70436 masoara peste 11 cm inaltime, 23 cm lungime si 11 cm latime.
Figurina Nehmaar Reem are inaltimea de peste 17 cm inaltime.Aceasta jucarie de constructie LEGO nu are nevoie de baterii.
Aplicatia Hidden Side este compatibila cu anumite aparate iOS si Android.
Va rugam verificati compatibilitatea pe www.lego.com\/devicecheck.
Cereti permisiunea parintilor inainte de a intra online.Este incredibil de usor sa incepi cu acest set LEGO Hidden Side 70436.
Vei gasi instructiuni usoare de urmarit in cutie si online, asa ca deschide pungile de piese si sa inceapa distractia!
LEGO
70436

Referinte specifice

15 alte produse in aceeasi categorie: