Lego Hidden Side - Trenul Expres Al Fantomelor 70424
Lego Hidden Side - Trenul Expres Al Fantomelor 70424

Lego Hidden Side - Trenul Expres Al Fantomelor 70424


Referinta: 70424
Cod intern: 4001204
Distribuie
Pret:
489,97 lei
Cantitate
Stoc epuizat


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

Lego Hidden Side - Trenul Expres Al Fantomelor 70424

Ai curajul să intri în Partea ascunsă?
Descarcă aplicația LEGO Hidden Side și îndreaptă telefonul spre tren pentru a-l face să prindă viață. Interacțiunea cu modelul din lumea reală declanșează acțiuni în aplicație.
Convinge-te singur! Explorează Partea ascunsă în continuă schimbare, dezleagă noi mistere, găsește lucruri grozave, prinde și colecționează fantome, și învinge-l pe Bawa, șeful fantomelor - dacă ai curaj.
Poți opri fantomele la timp?
Unește-ți forțele cu eroii Jack Davids și Parker Jackson, când aceștia folosesc cea mai recentă tehnologie de vânătoare de fantome creată de J.B. pentru a învinge fantomele.
Sau interpretează propriile tale aventuri de vânătoare de fantome cu acest formidabil set de construcție cu cărămizi LEGO!
Descarcă aplicația gratuită LEGO Hidden Side și îndreaptă telefonul spre setul 70424 Trenul expres al fantomelor pentru a aduce la viață setul și a dezvălui Lumea Ascunsă.
Mișcă telefonul deasupra diverselor zone pentru a descoperi împrejurimile ascunse din jurul modelului.
Această jucărie cu realitate augmentată include 5 figurine: eroii Jack Davids și Parker L. Jackson, geniul tehnologic J.B., agenta de bilete Ms. Santos și vânzătorul de bilete Chuck.
Acest tren de jucărie LEGO are o grămadă de funcții distractive, cum ar fi aripile fantomatice care se deschid din lateral, camera de exorcizare a fantomelor care o bântuie pe Ms. Santos, și un tun anti-fantomă pentru a învinge spiritele malefice și a restaura gara la forma ei normală.
Bazate în orașul Newbury, unde fantomele bântuie oamenii și clădirile, seturile de joacă LEGO Hidden Side oferă copiilor joaca de-a vânătoarea de fantome, combinând modelele LEGO fizice cu realitatea augmentată complet interactivă.
Construiește și joacă-te cu setul fizic apoi adu-l la viață în timp ce interacționezi cu el și îl vezi prin aplicație.
Când folosești aplicația LEGO Hidden Side e ca și cum te-ai uita printr-o fereastră spre o Lume Ascunsă înfricoșătoare plină de mistere de rezolvat, fantome de învins și câte un boss fantomă de înfrânt în fiecare set.
Pentru a vă putea bucura de experiența realității augmentate pe deplin, o tabletă sau un telefon mobil este necesar, dar acestea nu sunt incluse.
Compatibil cu anumite dispozitive iOS și Android.
Verificați compatibilitatea pe www.LEGO.com/devicecheck.
Cereți permisiunea părinților înainte de a intra online.
Trenul și gara măsoară peste 14 cm înălțime, 15 cm lățime și 61 cm lungime atunci când sunt bântuite.

Comanda acum Lego Hidden Side - Trenul Expres Al Fantomelor 70424 pe Roua. Livrare rapida, stoc pentru mii de produse - www.roua.ro
LEGO
70424

Referinte specifice

15 alte produse in aceeasi categorie: