Lego Classic: Ferestre De Creativitate - 11004
Lego Classic: Ferestre De Creativitate - 11004

Lego Classic Ferestre De Creativitate 11004


Referinta: 11004
Cod intern: 4001059
Distribuie
Pret:
152,90 lei
Cantitate
Stoc epuizat


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

Copiii si familiile pot invata sa construiasca in moduri noi si inovatoare cu setul LEGO Classic 11004 Ferestre de creativitate, care contine o selectie colorata de caramizi LEGO, ochi, roti si balamale, plus o gama larga de geamuri si usi pentru a crea modele distractive.
De la un robot de impins cu un dulapior in burta pana la o casa in forma de pantof, copiii descopera moduri noi de a crea animale, cladiri si obiecte folosind piese LEGO obisnuite.
Acest set ofera 3 niveluri de complexitate, ceea ce il face un set excelent pentru incepatorii LEGO.
Include instructiuni clare si simple si multe caramizi pentru a ajuta copiii sa isi gaseasca adevaratul potential creativ!
Include o selectie larga de ferestre si usi, plus o combinatie colorata de piese LEGO inclusiv ochi, roti, balamale si caramizi pentru a crea jucarii LEGO clasice.Contine caramizi LEGO colorate pentru a permite joaca libera si creativa.Aceasta jucarie de construit ofera 3 niveluri de complexitate pentru incepatorii LEGO.Instructiuni extra, video-uri amuzante, idei si inspiratie puteti gasi pe LEGO.com\/classicInclude si un separator de piese pentru a face constructia si reconstructia LEGO mai usoara.Acest set include 450 de piese.Potrivit pentru varstele de peste 4 ani.
LEGO
11004

Referinte specifice

19 alte produse in aceeasi categorie: