Jucarie de tras interactiva Melc cu activitati, Dolce

Jucarie de tras interactiva Melc cu activitati, Dolce


Referinta: 95316
Cod intern: 543120235
Distribuie
Pret:
149,00 lei
Cantitate
In stoc


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

Jucarie de tras interactiva Melc cu activitati, Dolce

Jucărie educativa textila, certificată STEM.      Testată științific și aprobată de experți educaționali, această jucărie distractivă determina învățarea prin descoperire și îndrumarea părinților.  Melcul este atașat de o sfoară pentru a încuraja mersul de la o vârstă fragedă.
Pe fiecare secțiune a cochiliei există o scârțâitoare, o jucarie de dentitie, o zornaitoare și o oglindă.
  De ce copiii iubesc această jucărie:  • Sunete: Copiii se vor fi încântați să producă sunete prin utilizarea scartaitoarei si a zornaitoarei.  • Culoare: Diversitatea culorilor le face să fie extrem de atrăgătoare pentru copiii curioși.
      • Material: un design sigur și de înaltă calitate face ca bebelușii să poată folosi diferite părți ale jucăriei ca jucarie de dentitie.
  Beneficii educaționale: • Designul 3D îi ajută pe copii să discrimineze diferite texturi prin joc tactil.  • Ajută la conectarea abilităților motorii cu învățarea auditivă prin scârțâit și facand plimbări.  • Învățarea vizuală este determinată prin percepția culorilor.  • Recunoașterea facială: oglinzile îi ajută pe copii să înțeleagă reflexiile de la o vârstă fragedă.  • Rol: centru complex de activități    Iubite de copii si parinti deopotriva, jucariile Dolce sunt perfecte pentru luat in calatorii, oferindu-le ore de activitati interesante micilor calatori. Alte caracteristici:  • Piese moi pentru a fi folosite ca jucărie.  • Non-toxice (fără formaldehidă, fără BPA). Dimensiuni: 21 x 21 x 16 cm (LxWxH) Greutate: 0,252 kg Varsta recomandata: 0-18 luni "La Dolce, știm și înțelegem cât de importantă este dezvoltarea timpurie pentru copilul tău.
Folosim țesături, culori și activități în fiecare dintre produsele noastre care educă în timpul jocului pentru a stimula toate simțurile.
Suntem foarte mândri că produsele noastre au fost autentificate recent de STEM.org.
Aceasta este o adevărată etapă, deoarece suntem singura companie de jucării pentru copii din lume care a avut toate produsele autentificate de o organizație atât de prestigioasă."

Comanda acum Jucarie de tras interactiva Melc cu activitati, Dolce pe Roua. Livrare rapida, stoc pentru mii de produse - www.roua.ro
Dolce
95316
11 Produse

Referinte specifice

36 alte produse in aceeasi categorie: