Joc magnetic 5 in 1, Chess set
Joc magnetic 5 in 1, Chess set

Joc magnetic 5 in 1, Chess set


Referinta: 62289
Cod intern: 6120027
Distribuie
Pret:
33,00 lei
Cantitate
Stoc epuizat


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

14 zile drept de retur

Joc magnetic 5 in 1, Chess set

In acest set ai la dispozitie 5 jocuri care vor dezvolta abilitatile sociale, stimula abilitatea de concentrate, inteligenta si spiritul competitiv al copiilor.

1. SERPI SI SCARI: Jucatorii incep din patratul intai si termina la 100. Iau fiecare randul la aruncatul zarului si muta piesele lor la numarul spatiului aratat de zaruri. Daca te asezi pe gura sarpelui piesa este “inghitita” si mutata mai jos de coada sarpelui. Daca te asezi pe scara, piesa este urcata la numarul indicat. Castigatorul este primul care ajunge la 100. Jocul este pentru 2, 3 sau 4 jucatori.

2. LUDO: Ludo este un joc clasic de curse de zaruri,care se joaca cu patru piese per jucator si un zar. Obiectul jocului este sa-ti muti toate piesele in propria casa. Mutarea pieselor: Jucatorii incep jocul cu toate cele patru piese de pe pozitia de baza (casuta din coltul din stanga). Un pion poate fi scos din pozitia de baza doar daca zarul indica 6. Fiecare tura incepe cu aruncatul zarului, fiind urmata de o mutare a piesei. Daca se da un sase, jucatorul mai da cu zarul odata si ambele numere se vor folosi pentru a muta cu piesa selectata. Mutarea se face in jurul tablei in sensul acelor de ceasornic. Daca o mutare se termina pe piesa adversarului, acesta piesa este capturata si se repune pe baza juc?torului advers. Piesa capturata se poate reintroduce in joc doar daca se da un sase. Castigator: Este jucatorul care reuseste primul sa mute toate piesele in propria casa. Un jucator poate aduce piesa pe pozitia “home” doar daca da cu zarul numarul exact.

3. SAH:Sahul este acel joc de strategie care necesita multa organizare din partea jucatorilor si dezvolta gandirea strategica, inteligenta si memoria.

4: DAME: Jocul de table este dinamic si distractiv, iar jocul dame implica de asemenea, gandirea strategica.

5: SAH si DAME: Pachetul include: -tabla de joc magnetica(comuna pentru cele 5 jocuri), dimensiune tabla: 24x17x3cm; -piesele de joc magnetice, diferite pentru fiecare joc.

Piesele pot fi depozitate in compartimentul din interiorul tabliteti de joc.

Dimensiuni ambalaj: 24x17,5x3,5cm.

Varsta recomandata: 3+ani

Comanda acum Joc magnetic 5 in 1, Chess set pe Libraria Roua. Livrare rapida, stoc pentru mii de produse - www.roua.ro
Best Office
62289

Referinte specifice

36 alte produse in aceeasi categorie: